Tendintele cheie de bijuterii de argint pentru toamna anului 2021

Chiar daca toamna isi intra incet in drepturi, inca ne mai simtim ocrotiti de soarele bland si vremea buna de afara. Vestea buna e ca noul sezon inseamna tendinte noi si interesante de bijuterii din argint, inspirate de la stilisti din toata lumea.

Chiar daca toamna isi intra incet in drepturi, inca ne mai simtim ocrotiti de soarele bland si vremea buna de afara.

Vestea buna e ca noul sezon inseamna tendinte noi si interesante de bijuterii din argint, inspirate de la stilisti din toata lumea.

Despre cateva dintre tendintele cheie de bijuterii argint pentru toamna 2021, vorbim in cele ce urmeaza.

Impregnate de forta si personalitate, culorile de toamna incurajeaza dorinta noastra continua de auto-exprimare unica prin creativitate si afirmatii vizuale neobisnuite care ies in evidenta.

  • Bijuterii cu pandative si charm-uri

Poate cea mai potrivita si semnificativa tendinta de bijuterii sunt cele cu creatii spirituale si inspirationale. Daca doresti sa imbratisezi aceasta tendinta speciala, asigura-te ca consulti site-ul de bijuterii Ioana Preda, unde poti gasi bratari, inele, coliere stratificate cu o varietate de pandative dragute si semnificative, dar si alte modele de bijuterii de argint – mai ales ca site-ul nou a fost abia lansat si vine cu propuneri fresh si interesante!

  • Bijuterii cu lant

O alta revenire si o tendinta majora o constituie lanturile. Pe langa designurile in stil clasic, exista si variante mai delicate care au fost finisate cu atingeri luxoase pentru o atmosfera mai eleganta.

  • Bijuterii cu elemente exotice

O varietate de scoici, pietre colorate, cercuri, stele, ingerasi si alte elemente au fost interpretate cu maiestrie in siluete aurii, creand un echilibru indraznet de glamour si totodata jucaus.

De la cercei stralucitori pana la inele fine sau impozante, accesoriile de acest fel reprezinta o modalitate perfecta de a-ti inveseli aspectul si tinuta.

  • Cercei cu declaratie unica

In acest sezon este vorba despre cerceii unici, fini dar extrem de expresivi. Nu mai purtam acei cercei supradimensionati care trag urechea in jos. Astazi alegem modele cu pandante, cu pietre colorate sau elemente simbolistice pentru un plus de stil si culoare.

Dar tu ce alegi sa porti toamna aceasta? Indiferent ce stil alegi, nu uita: felul in care arati, te reprezinta. Alege tinute care corespund stilului tau si nu uita sa le asortezi cu bijuterii de argint de calitate!