Tendinte de mobilier pentru o casa moderna si eleganta

Autor: Mogu Cezar
22 Sep 2020
Tendinte de mobilier pentru o casa moderna si eleganta

An de an tendintele evolueaza, desi moda este cel mai mediatic sector, schimbarea stilului afecteaza si alte sectoare, iar designul interior nu face exceptie. Acesta va fi anul in care casa noastra va deveni naturala, dezbracata de artificii si vom folosi accesorii foarte specifice pentru a-i oferi o nota echilibrata de modernitate. Piesele de mobilier sunt, de asemenea, transformate pe baza realitatii spatiului in care traim, acestea vor deveni mici si adaptabile; si nu putem uita de culoare, exista nuante care au reusit sa se strecoare in paletele celor mai elegante interioare. Sunteti gata sa stiti cum sa obtineti o casa moderna si eleganta?

Mobilier modular si flexibil

Un design bun ne face viata mai usoara si mai confortabila. Deci, in acest an, tendinta care intra cu mai multa forta este mobilierul modular si multifunctional. Popularitatea acestor piese de mobilier consta in versatilitatea lor, putand avea diverse formate de plasare.

Adaptarea la nevoile in schimbare ale utilizatorilor a determinat designerii sa creeze piese unice care sa raspunda diferitelor utilizari si spatii, putand organiza mobilierul in functie de utilizarea fiecarei zone a casei. Daca sunteti in cautare de mobilier pentru a transforma locuinta in una moderna si eleganta, vizitati Cozzy.ro.

Lampi care, pe langa lumina, confera mult caracter spatiului

In ceea ce priveste iluminatul, inovatia si noile propuneri sunt magnifice. De la lampi geometrice care inclina spre linii pure si simple pana la compozitii din mai multe piese care creeaza peisaje unice in fiecare spatiu. Vom vedea, de asemenea, multe lampi flexibile si tubulare. Pot fi adaptate unor modele mai organice, fiind un contrast perfect cu lampile geometrice care cauta sa creeze figuri care sa acopere spectrul orizontal si vertical pentru a genera o iluminare unica si impecabila. Obiectivul este de a face un impact si de a acorda o importanta elementelor de iluminat.

Anii ’80 s-au intors

Detalii cromate, finisaje stralucitoare, elemente holografice si neon. Anii 80 s-au intors sa ramana. Mici detalii care ne transporta la acea epoca de aur a designului care sunt prezentate atat in ​​piese de mobilier, cat si in lampi si invelisuri, reinterpretand acest stil prin imbinarea acestuia cu liniile contemporane ale zilelor noastre.

Formele organice si prezenta finisajelor aurii sau cupru se remarca pe picioare si in detaliile scaunelor si canapelelor. Amestecand opulenta vremii cu siluete functionale si contemporane pe care le putem vedea foarte des in piese de mobilier si lampi din cele mai recunoscute case de design din industrie.

Mobilier de lemn de cea mai buna calitate

Lemnul este un clasic care se reinventeaza mereu si in acest an nu va inceta sa mai uimeasca. Liniile organice, pliurile si curbele se imbina cu caldura lemnului pentru a prezenta piese de mobilier unice si detalii care arata ca si cum ar fi fost sculptate dintr-o singura piesa de mobilier.  Este dedicat lacurilor intunecate si venelor marcate in tonuri de lemn bogate si profunde. O tendinta care poate fi aplicata perfect oricarui spatiu din casa, fie in detaliile mobilierului, fie in piesele realizate in intregime din acest material nobil.

Tendinta ecologica este consolidata in decor

De mult timp, ceea ce este natural, durabil si cu amprenta ecologica minima, a incetat sa mai fie o tendinta de consolidare ca stil de viata . Si decorul nu face exceptie, cu textile 100% organice, mobilier din lemn recuperat, acoperiri cu materiale naturale, o multime de fibre vegetale ..