„Suave Desk” – Noul Birou Lansat de Ergoliv

09 Oct 2020
„Suave Desk” – Noul Birou Lansat de Ergoliv

Ați auzit, probabil, despre birourile smart ce fac furori în companiile din Occident și, încet-încet, se strecoară și pe piața din România. Unul din puținii furnizori de birouri reglabile ergonomice din țară este compania orădeană Ergoliv. Lansată de curând, compania s-a remarcat prin produsele de calitate și prin colaborările cu numeroase birouri din țară, de unde se aud și astăzi laudele mulțumite ale angajaților.

Acum, Ergoliv lansează biroul smart „Suave Desk”, pentru experiența supremă de suport, confort și creativitate.

Ce este „Suave Desk” și cu ce diferă de birourile normale?

Primul lucru pe care îl observi când te apropii de un birou Suave Desk este eleganța supremă pe care o denotă acesta. Construit dintr-o tăblie de lemn foarte fină și subțire, Suave Desk abia că este acolo. Destul cât să poți lucra, dar fără să ocupe un spațiu imens din cameră, atribut care îl face ideal pentru orice tip de birou, chiar și pentru aceia dintre noi care lucrează de acasă în această perioadă dificilă.

Mai mult, fiecare birou Suave este lucrat manual într-un proces artistic unic, ce îmbină durabilitatea cu frumusețea. Cu alte cuvinte, biroul tău Suave este cu adevărat unicat și diferit (într-un mod foarte subtil) chiar și de celelalte birouri din această gamă. El este disponibil în patru culori: Aquavert, Iron, Powder și Vapour, iar suprafața mată îți permite să stai la calculator ore întregi fără să te doară mâinile.

Dar nu v-am spus încă partea cea mai bună. După cum spuneam, Suave Desk nu este doar un birou elegant, ci și unul ajustabil și smart.

Ce înseamnă asta?

Un birou ajustabil îți permite să schimbi poziția de lucru în mod regulat, pentru a evita durerea de spate și pentru a facilita circulația sângelui. Cu un birou de genul Suave Desk, poți regla înălțimea rapid și eficient, pentru a putea continua munca din picioare, stând pe scaun, sau cum te simți tu mai confortabil.

Știați că… experții recomandă alternarea poziției de lucru la fiecare 30 de minute pentru a evita oboseala.

Iar cu biroul Suave Desk, nu trebuie să-ți faci griji sau să te chinui să îl reglezi manual, deoarece el este controlat în întegime prin Bluetooth. Da, biroul poate fi reglat în doar câteva secunde, apăsând un buton. Și mai bine, Suave Desk poate fi programat să îți trimită notificări personalizate pentru a-ți reaminti când ar fi cazul să schimbi poziția pentru a menține o postură corectă.

Iar din moment ce biroul este perfect silențios, nu trebuie să îți faci griji că te-ar putea deranja sau că ar putea întrerupe procesul creativ la un moment crucial. Cu biroul Suave, te bucuri de o poziție corectă, și astfel, de o stare de spirit mai bună și un stil de viață mai sănătos, lucruri care îți oferă un randament mai bun la muncă și desigur, mai puține griji în general.

Mai multe informații despre Ergoliv și despre noul lor birou reglabil smart, Suave Desk pot fi obținute accesând această pagină.