Start-Up Nation 2019- Afacere la cheie

Autor: Seles Dima
16 Jan 2019
Start-Up Nation 2019- Afacere la cheie

Doritorii de a-si deschide o noua afacere au si anul acesta ajutor. Si anul acesta vine programul Start-up Nation si a echipei Waterboyz, firma specializata in amenajarea de locuri de joaca exterior, interior si comercializarea produselor in acest sens.

Inscrierile in programul Start-Up Nation 2019 au inceput intre sarbatorile de iarna, pe data de 27 decembrie 2018, la ora 10.00. De atunci si pana in data de 3 ianuarie 2019, s-au depus 10.405 de dosare in sistemul electronic. Sesiunea de inscriere se va incheia in data de 12 februarie 2019, ora 20.00, apoi se va afla rezultatul, care sunt cei care se vor califica la finantare raportat la punctaj.

Echipa Waterboyz se numara deja de cativa ani printre cei care le ofere celor dornici sprijinul necesar in a-si indeplini visul de a avea propriul lor business. Waterboyz are la activ deja zeci de proiecte implementate prin Start-up Nation la nivel national. Ca exemple ale dedicarii lor avem locurile de joaca: Mickey Land in Craiova, Candy Land in Mangalia, Gimbokids in Galati sau Insula Copiiilor in Parcul Herestrau, doar cateva exemple din numeroasele proiecte realizate de catre acestia. In plus, daca nu doriti sa parcurgeti toti pasii crearii unei afaceri de la zero, puteti opta pentru varianta de afaceri la cheie, un serviciu pe care Waterboyz il pune la dispozitia tuturor celor care doresc sa porneasca la drum doar prin achizitia unei afaceri gata construite.

            Programul Start-Up Nation 2018-2019 promite fonduri nerambursabile de cate 200.000 de lei (43.000 de euro) fiecare unui numar de maximum 10.000 de microintreprnderi si firme mici si mijlocii (IMM) private. Aplicantii au depus dosare chiar si in noaptea de Revelion.  6 firme s-au inscris pentru a beneficia de acest ajutor in primul minut al anului 2019. Peste 5.500 de dosare fusesera depuse in prima zi a sesiunii de inscriere.

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii infiintate dupa data de 30 ianuarie 2017 pot sa obtina fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei fiecare in programul Start-Up Nation, in anumite conditii.

In ceea ce priveste consultanta pentru intocmirea documentatiei in vederea obtinerii finantarii in cadrul prezentului program si pentru implementarea proiectului, in valoare eligibila de maxim 8000 lei, decontabila in ultima cerere de rambursare/plata, aceasta poate fi efectuata inainte de semnarea acordului de finantare. Cei ce pot oferi servicii de consultanta in cadrul programului pot fi numai firme cu dreptul legal de a desfasura acest tip de activitate. Societatile, asociatii/actionatii societatilor care furnizeaza servicii de consultanta in cadrul programului Start Up Nation nu pot avea calitatea de furnizori pentru alte cheltuieli eligibile in cadrul programului.

Desi un astfel proiect necesita urmarea unui numar de pasi de indeplinit, cu putin ajutor, cu siguranta veti reusi sa aduceti planul la bun sfarsit. Cu Waterboyz, care dispune de experienta indelungata, veti avea acces la toate echipamentele necesare pentru crea un loc de joaca unde cei mici sa aiba parte de distractie maxima, ceea ce va garanta succesul oricarui antreprenor.

Fiind un domeniu foarte placut, in care rezultatul final presupune zambete pe chipurile copiilor, cu siguranta cei care urmeaza aceasta cale pot spera la un rezultat favorabil. Succesul pe care Waterboyz l-a avut in randul proiectelor de Start-up Up Nation ani la rand garanteaza faptul ca sunteti pe drumul cel bun.

Date de contact:

Telefon: 0724547343

Website: https://www.waterboyz.ro/

E-mail: [email protected]