Șosete bebeluși și alte lucruri călduroase și trendy must-have pentru bebeluși, în sezonul rece

28 Nov 2021
Șosete bebeluși și alte lucruri călduroase și trendy must-have pentru bebeluși, în sezonul rece

Gerul bate la ușă, iar pentru cei ce au un bebeluș asta înseamnă că e momentul de a face shopping. Hăinuțe și accesorii pentru bebe, călduroase, comode și cozy, încălțăminte la fel, dar și accesorii precum șosete bebeluși, căciulițe, bonete, păturici, toate trebuie să fie pe primele rafturi din dulap în acest sezon. Totuși, contrar gândirii din popor cum că bebelușul trebuie înfofolit precum un burrito în timpul sezonului rece, de fapt, acesta trebuie să aibă doar un strat în plus de haine, chiar dacă este nou-născut.

 

Când vine vorba de garderoba celui mic, părinții acordă o atenție deosebită atunci când le aleg. Materialele din care sunt confecționate contează extrem de mult. Bumbacul este cu siguranță alegerea de top, datorită proprietăților sale. Este hipoalergenic, absoarbe transpirația, deci ajută și la reglarea și menținerea temperaturii corporale și este delicat cu pielea. Articolele vestimentare confecționate din bumbac vor fi mereu comode, sunt trainice și rezistente la spălări.

 

Profită de această perioadă de reduceri pentru a cumpăra mai multe lucruri pentru bebelușul tău.

 

Șosete bebeluși – Cine zice că trebuie să fie boring?

 

Părinții moderni își doresc ca și bebelușul lor să fie îmbrăcat cât mai frumos, în special dacă e primul. Și este perfect normal, fiindcă își doresc să-i ofere tot pe lumea asta, să nu îi lipsească ceva și, în plus, vremea bebelușiei trece fulgerător, deci orice moment este un moment bun de surprins într-o fotografie.

 

Printre articolele indispensabile în sezonul rece sunt câteva perechi de sosete bebelusi. Însă, la acest capitol, am putea spune că minionii au mai mult noroc decât părinții lor. Fiindcă în magazine regăsim modele atât de frumoase, în culori atractive, cu fundițe, dantelă sau simple, cu imprimeuri sau modele tricotate.

 

Regăsești modele atât pentru băieți, cât și pentru fetițe. Sunt super soft, delicate cu pielea bebelușilor, confortabile și călduroase. Au un design modern, trendy și vor fi completarea perfectă a ținutelor bebelușului. Pentru fetițe există și variantele lungi peste genunchi. Șosetele au un design atât de simpatic, luxury, încât devin accesorii în sine.

 

Body-uri haioase și bonete cozy cu urechiușe

 

Bonetele sunt ideale pentru vremea din această perioadă. Realizate din 100% bumbac, iar materialul este moale și fin precum untul, deci nu vor exista iritații ale pielii bebelușului. Ideal ar fi ca bonetele alese să fie și căptușite, ceea ce înseamnă că aduc un plus de căldură. Sunt și variante drăgălașe, cu urechi pe părți, deci cel mic va arăta drăgălaș ca un ursuleț. Sunt potrivite pentru bebeluși de la 3-12 luni.

 

În magazinele de profil regăsim și body-uri pentru cel mic, cu mesaje sau imprimeuri drăguțe, ce îi vor menține temperatura corporală optimă în acest sezon. Sunt realizate din bumbac organic și au fixare ușoară între picioare, oferind acces rapid la schimbarea scutecului.

 

Pilote și păturici pentru cei mici

 

Când îl plimbați cu căruciorul, o mini pilotă pentru bebeluși va fi ideală. Este matlasată, fină la atingere și va proteja corpul micuțului de frig. Sau puteți opta pentru un set din bumbac satinat, ce conține și perne. Volanele de jur împrejur oferă setului un aspect elegant.

 

Păturicile de muselină din bambus, bumbac organic sau amestec între cele două vor fi foarte utile. Mama le poate utiliza când alăptează bebelușul, pentru un plus de confort sau pentru momentele când îi schimbă scutecul și vrea să se asigure că așează bebelușul pe un loc curat. Regăsești o varietate de modele și nuanțe, chiar și seturi de câte 3.

 

Și în interior poate fi răcoare

 

Uneori, când mergeți în vizită sau în călătorii cu bebelușul, în unele locații poate fi răcoare în interior. Deși bonetele merg și la băieți și fetițe, totuși mamele preferă pentru micuțele lor lucruri mai feminine, în culori pastelate sau mai vibrante. Așadar, vei regăsi banderole și turbane perfecte pentru micuța ta. Nu sunt groase, deci ideale de purtat și în interior. Sunt fine, elastice, confortabile și delicate și au design-uri în tendințe.

 

Turbanele se regăsesc în diferite nuanțe, cu imprimeuri sau fără și ai de ales între cele cu fundă sau formă rotundă. Nu numai că vor proteja capul micuței de răcoare, dar vor arăta minunat cu vestimentațiile sale. Dacă nu crezi că ar suporta turbanul, poți opta pentru banderole, ce îi vor ține de cald urechiușelor.

 

Descoperă lumea magică a articolelor vestimentare pentru bebeluși. În magazinele de profil este locul unde calitatea, diversitatea și frumusețea design-urilor sunt motivele ce fac părinții să revină iar și iar.