Sloturi cu teme din natură

06 Nov 2019
Sloturi cu teme din natură

Din multitudinea de teme alese pentru păcănele nu putea lipsi tema în care natura este adusă în prim-planul pariorilor. Fie că descoperi pădurea care ţi se înfăţişează cu toată fauna şi flora ei deosebită, tundra siberiană care te familiarizează cu gerul arctic, sau faci cunoştinţă cu jungla amazoniană în care lianele te ajută să scapi de ameninţarea animalelor sălbatice, sloturile cu această temă sunt din ce în ce mai căutate pentru senzaţia de relaxare pe care o induc dar şi pentru câştigurile deloc de neglijat pe care le pot aduce doar cu România CasinoHEX. Cu o grafică şi muzică de fundal deosebită, acest tip de păcănele îţi oferă momentul de respiro de care ai atât de multă nevoie. 

Top 4 jocuri

  1. Jungle Spirit  –  te introduce cum poţi deduce cu uşurinţă din denumire în lumea şi spiritul junglei. Tema cărţilor de joc nu lipseşte însă animalele sălbatice reprezintă aici simbolurile puternice. Întâlneşti astfel pictograma ursului, elefantului, tigrului, crocodilului şi a cobrei regale. Jocul nu are wild însă pe parcursul unei rotiri poţi avea surpriză ca micuţa pasăre colibri să apară în chenarul care simbolizează orice pictogramă şi acesta devine expandabil. Scatterul este floarea de nufăr şi apariţia a minim 3 astfel de simboluri declanşează jocuri gratuite. Poţi să alegi ursul care oferă 4, elefantul  8, tigrul  12, crocodilul 16 şi cobra 20. Aceste simboluri pot expanda în specială dacă sunt însoţite de pasărea colibri.
  2. Grand Monarch – abordează tema cu natura în care se urmăreşte ciclul pe care fluturele a cărui denumire ştiinţifică este „ monarch” îl parcurge de la stadiul de larvă până la transformarea în fluture. Frumuseţea acestuia este una deosebită şi este pusă în valoare printr-o coloristică deosebită. Muzica de fundal este şi ea de natură să te facă părtaş la această transformare. Simbolul cărţilor omniprezent este însoţit de o pleiadă de flori de câmp care hrănesc cu polen larva pentru că fluturul să vină pe lume în toată splendoarea lui. Jocul nu oferă speciale însă fluturele care este aici figura centrală este wild-ul acestuia. Poate ocupa integral toate rolele şi atunci tu beneficiezi de un câştig „ full wild screen”. 
  3. Beautiful Nature – cu o grafică superbă şi cu o muzică relaxantă, slotul te introduce în peisajul rural unde casa superbă cu imaginea idilică a iazului plin de verdeaţă este figura centrală a slotului. Nu lipseşte de aici stăpâna casei, dar nici pisica şi porumbelul  aducător de linişte şi pace. Simbolul cepei şi al stropitoarei te duce cu gândul la grădina cu legume şi flori din spatele casei. Wild-ul este trandafirul roz şi înlocuieşte orice simbol mai puţin scatterul care declanşează jocuri gratuite. Cu o volatilitate medie slotul oferă câştiguri constante şi destul de dese. 
  4. Jumanji – este slotul inspirat din filmul cu acelaşi nume. Grafica te transpune în jocul cu zaruri unde animalele sălbatice deţin principalul rol. Cărţile de joc sunt simboluri care apar în joc dar pictogramele cele mai bine plătite sunt crocodilii, rinocerii, leii dar şi pelicanii. Simbolul wild te ajută să faci combinaţii câştigătoare iar cutia jocului Jumanji este scatterul care oferă jocuri gratuite. Minim 3 simboluri te lasă să arunci zarurile de 6 ori , 4 de 7 ori iar 5 de 8 ori. Poţi beneficia în specială de aruncări gratuite  dar şi de bonusuri suplimentare de tipul „wild stampede” unde năvălirea rinocerilor pe ecran aduc între 4 şi 9 wild-uri dispuse aleatoriu pe ecran.

Concluzii: Intră în natură şi bucură-te de frumuseţea peisajelor, a florei şi a regnului animal.