SISEȘTI Residence, cel mai nou proiect rezidențial din zona de nord a Capitalei

Autor: Panait Dan
29 Jun 2021
SISEȘTI Residence, cel mai nou proiect rezidențial din zona de nord a Capitalei

SISEȘTI Residence, un nou proiect semnat de CID Corporate Construct, este locația ideală pentru persoanele care își doresc un cămin conectat la facilitățile unui oraș mare, dar în același timp vor să se bucure de frumusețea naturii.

Noul ansamblu este poziționat în partea de nord a Bucureștiului, într-o zonă privilegiată, în apropiere de Pădurea Băneasa. La dispoziția proprietarilor sunt puse apartamente de două, trei și patru camere (câte două pe etaj) construite după ultimele standarde de calitate, care captivează prin compartimentare inteligentă.

În Sisești Residence, viitorii locatari vor beneficia de încălzire în pardoseală, plăci ceramice tratate antiderapant, finisaje din granit și lemn. Pe lista dotărilor se mai află și aparate de aer condiționat instalate, instalații electrice și instalații sanitare Grohe. La acestea se mai adaugă tâmplărie Gealan Tripan 8 camere, centrală în condensație, acces auto cu telecomandă și video interfon, toate cu rolul de a oferi un plus de confort.

Apartamentele de două camere au o suprafață construită de aproximativ 55 de mp, apartamentele de trei camere au o suprafață construită de aproximativ 100 mp, iar cele de patru camere au o suprafață construită de peste 113 mp.
Noua locație din Gheorghe Ionescu Sisești nr. 32 permite accesul facil către mediul office din Băneasa, Pipera, Aurel Vlaicu și Aviatorilor, către principalele zone de distracție, relaxare și shopping din apropiere (Parcul Herăstrău, Băneasa Shopping City, Ikea, Promenada Mall, Grădina Zoo, Therme, Jollie Ville / Pipera Plaza), dar și către aeroport. Totodată, locatarii au la dipoziție și supermarketurile din apropiere (Carrefour, MegaImage Shop&Go, Kaufland, Selgros).

Oferta de restaurante, săli de fitness, școli și grădinițe din această zonă a Capitalei este una vastă. Vei găsi tot ceea ce îți dorești la o distanță de maximum 15 – 20 de minute, astfel că vei câștiga timp prețios pentru tine și familia ta.

În plus, atunci când ai poftă de o scurtă aventură în jurul Bucureștiului, poți face escapade în Snagov, Buftea ori Mogoșoaia fără să mai pierzi ore întregi pe drum.

Dacă ești în căutarea unei locuințe mai spațioase, cu o arhitectură modernă, în ton cu ultimele standarde de calitate, bine compartimentată, dar la un preț rezonabil, acum este momentul să iei o decizie pentru viitorul tău.

Despre CID CORPORATE CONSTRUCT

Cid Corporate Construct are o vechime de peste 15 ani în proiecte rezidențiale, ceea ce garantează clienților rezultate de excepție, profesionalism și implicare. Aceasta nu este doar una dintre cele mai cunoscute companii de construcții din București, ci și un important distribuitor de materiale de construcții, care asigură preț de producător.

Contactează-ne acum la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon – 0726.328 352.