Și în 2019 Ventsys Instal va propune clienților toată gama de tubulatură pentru ventilație

25 Jan 2019
Și în 2019 Ventsys Instal va propune clienților toată gama de tubulatură pentru ventilație

Ventsys Instal, lider în domeniul producției și comercializării de tubulatură de ventilație și a sistemelor HVAC/climatizare, va aborda și anul 2019 cu o ofertă completă pentru clienții săi. Compania românească va acoperi ca și până acum toate segmentele pieței industriale și anume segmentul de tubulatură spiro, cel de tubulatură rectangulară și pe cel de tubulatură flexibilă de aluminiu.

Tubulatura spiro este o tubulatură metalică rigidă, dreaptă, cu secțiune circulară, ce se obţine prin înfăşurare şi îmbinare spiralată prin fălţuire a unei singure fâșii de tablă. Este utilizată pentru transportul aerului în instalaţiile de ventilaţie mecanică sau climatizare din clădiri rezidențiale, administrative, social-culturale, comerciale sau industriale. Materia primă utilizată este tablă din oţel zincat, tablă din oţel inoxidabil, sau din aluminiu. Ventsys comercializează tubulatura industrială spiro sub formă de segmente de 1 sau 3 metri liniari.

Tubulatura rectangulară este produsă conform standardelor internaționale Eurovent 2/3-1996 și EN1505:1998 pe echipamente RAS, KOIKE ARONSON și TRIUMF, ceea ce asigură o calitate deosebită a lucrării finale, termen rapid de execuție și precizie sporită în realizarea pieselor componente.

Tubulatura flexibilă de aluminiu, care poate fi izolată sau neizolată, se utilizează în proiecte de ventilație – climatizare care necesită montajul unor trasee mai complicate. Interiorul tubului are în componență 3 straturi de aluminiu care se intercalează cu alte 2 straturi de poliester, lipite între ele cu adeziv poliuretanic. Este încorporată și o spiră de oțel care dă forma circulară și menține izolația.

Ventsys Instal deține certificările ISO 14001:2015 (management de mediu), OHSAS 18001:2007 și OHSAS 18001:2008 (management al sănătății și securității ocupaționale), ISO 9001:2015 (managementul calității). Pentru Ventsys Instal 2018 a fost al șaptelea an consecutiv de creștere a afacerilor. Piața de tubulatură pentru ventilație este destul de fragmentată, cererea fiind alimentată de proiectele de construcții rezidențiale și de afaceri precum și de proiectele de retehnologizare a clădirilor vechi.

Pentru mai multe informații, ofertare, comenzi:

Departament Comercial:
inginer George Stoian / inginer Claudiu Podar
email: office /a/ vent-sys.ro
web: https://vent-sys.ro
tel.: 0740 125 802