Sfaturi de la designerii vestimentari – cum sa imbraci CORECT costumele barbatesti pentru diferite ocazii!

07 Feb 2019
Sfaturi de la designerii vestimentari – cum sa imbraci CORECT costumele barbatesti pentru diferite ocazii!

Așa cum arăți într-un costum, nu arăți în nimic altceva. Indiferent care este stilul tău de zi cu zi, puține outfit-uri te pot face să arăți mai atrăgător, ca atunci când ești îmbrăcat la patru ace. Indiferent că vrei să îți cumperi primul costum sau ai deja un dulap plin de ele, atunci când ai un job care îți cere să fii îmbrăcat elegant sau când ai de participat la multe evenimente , este bine să ai în garderobă cel puțin aceste 5 costume. De asemenea, este important să știi și când să îl porți pe fiecare. Iată cum să faci diferența între ele și cum să te îmbraci ca să atragi toate privirile.

Top 5 costume care ar trebui să existe în garderoba oricărui bărbat

1. Costum bleumarin cu un singur rând de nasturi
Se spune că sacoul bleumarin este echivalentul rochiei negre la femei. Noi spunem că trebuie inclus tot costumul bleumarin în această comparație. Este o alegere cu care nu poți să dai greș în aproape orice cadru formal. Nimic nu este mai longeviv, iar dacă îl porți cum trebuie, te va face să arăți bine cu siguranță.

Un costum simplu de acest gen poate fi purtat la o nuntă dacă îi adaugi câteva detalii sau poți să îl păstrezi mai simplu și să îl porți la birou, la un interviu de angajare sau în alte situații potrivite. Alege un material de grosime medie, pentru a putea să porți costumul în orice perioadă din an. Dacă e cazul, îl vei curăța doar la spălătoria profesională.

 

2. Costumul gri-cărbune cu un singur rând de nasturi
Într-o colecție 2019 de haine pentru bărbați vei găsi cu siguranță și acest costum. Dacă primul costum al oricărui bărbat ar trebui să fie unul bleumarin, al doilea ar trebui să fie clar unui gri-cărbune. Este o culoare care arată bine în orice sezon. Indiferent de nuanța pe care o alegi, un costum gri banal este una din cele mai bune variante pentru ocaziile formale. În plus, este mai ușor de asortat decât costumul bleumarin. Poate fi purtat atât la ocaziile deosebite, precum o nuntă, cât și la ocazii mai relaxate cum ar fi o masă cu familia.

 

3. Costum închis la culoare cu două rânduri de nasturi
Am forța nota să afirmăm că un costum cu două rânduri de naturi este o piesă esențială în garderobă, totuși, dacă vrei să faci o impresie deosebită, acest costum te va ajuta cu siguranță să atragi privirile admirative a celor din jur. Acest costum în gri închis sau albastru închis, te ajută să atragi atenția și să te deosebești clar de clasicul aspect al muncitorului la birou.

4. Costumul de vară
Faptul de a purta un costum vara este o acțiune curajoasă pentru orice bărbat, mai ales dacă o face fără să aibă pete de transpirație pe costum. Asta înseamnă că bărbatul respectiv înțelege știința materialelor și știe cum să se îmbrace ca să arate bine în orice context.

Ai de ales dintre multe materiale ușoare și nuanțe deschise, dar pentru primul costum de vară, alege unul făcut din lână subțire, bumbac sau in, într-o culoare deschisă de verde, albastru sau bej. Astfel vei arăta super bine, dar te vei simți la fel de confortabil ca în tricou și blugi.

5.  Costum de ceremonie
Cu excepția cazului în care ești foarte bogat sau o celebritate, șansele să ai ocazia să porți un astfel de costum sunt rare, cam o data sau de două ori pe an. Cu toate acestea, când primești o astfel de invitație, este bine să știi că ai cu ce să te îmbraci pentru a te simți bine într-un cadru plin de eleganță. Investește într-un costum de ceremonie negru, care să îți vină perfect, pe care poți să îl asortezi cu un papion, de preferat tot negru. Nu face greșeala de a purta un astfel de costum care nu îți vine bine.