Se apropie perioada diversificării? Nu te panica, Papa Bebe îți vine în ajutor

20 Dec 2021
Se apropie perioada diversificării? Nu te panica, Papa Bebe îți vine în ajutor

Perioada de diversificare este una foarte importantă în viața bebelușilor. Practic este startul spre un viitor cu o imunitate puternică și o sănătate optimă. Desigur că și laptele matern are un rol esențial în viața celor mici, însă cu cât aceștia se dezvoltă, cu atât mai mult are nevoie de hrană cât mai bogată în vitamine și minerale.

Poate că perioada de diversificare le dă bătăi de cap multor mămici și deja se gândesc la faptul că cei mici o să refuze multe alimente, iar bucătăria va arăta ca după un război culinar.

Realitatea însă nu este neapărat asta, dacă ținem cont de câteva aspecte importante.

Adevărul este că cel mic va descoperi noi gusturi, mirosuri și arome ce s-ar putea să le adore încă de la început, așa cum de altfel a acceptat și suzeta încă din prima zi. Iar dacă mămicile optează pentru un set diversificare bebelusi corespunzător, această perioadă va deveni una mai ușoară și plină de amintiri de neuitat. Papa Bebe este un aliat de încredere.

Pe lângă alimentația ce este oferită celui mic în funcție de schema de diversificare, bolurile, tacâmurile, beveta și farfuriile sunt la fel de importante. Iată de ce!

Seturi de diversificare de la Papa Bebe

Nu hrăniți micuțul cu propriile tacâmuri și farfurii. Explicația este simplă. Astfel de seturi trebuie să fie special alese pentru bebeluși, ca cele din materiale calitative și sigure precum siliconul alimentar. Bebelușul este destul de sensibil și își poate răni sau lovi gingiile oricând cu tacâmurile pentru adulți. În plus, mâncarea pentru cei mici trebuie gătită separat, fără a împrumuta gusturile și mirosurile din masa pentru adulți.

Astfel de seturi speciale pentru diversificare pot fi găsite în magazinul Papabebe.ro. Acestea conțin tot ce are nevoie bebelușul pentru a fi hrănit: furculiță, lingură boluri, farfurii, bavete și pahare speciale create pentru siguranța celui mic.

Sunt create din materiale sigure, ce nu conțin materiale toxice. Astfel de seturi sunt de un real ajutor în perioada de diversificare, atât pentru cei mici, cât și pentru mămici. Baveta, spre exemplu, este creată special pentru ca resturile de mâncare să nu mai ajungă pe jos sau pe hainele micuților, fiind sub formă de marsupiu.

La fel și bolurile, majoritatea au ventuză antiderapantă, pentru ca acestea să nu alunece și să nu cadă. Bucătăria va fi curată, iar micuțul va fi fericit să vadă pe masă atât de multe culori minunate. Și asta pentru că au un design deosebit, cu nuanțe și culori care de care mai atractive.

Papa Bebe este un ajutor de nădejde în această perioadă și vine cu produse de calitate premium pentru siguranța bebelușului.

Date de contact:

[email protected]