Scoala de Soferi BUZZ Auto din Bucuresti

24 Sep 2021
Scoala de Soferi BUZZ Auto din Bucuresti

Cauti o scoala de soferi Bucuresti care sa iti asigure pregatirea necesare, teoretica cat si practica, pentru obtinerea permisului auto? Scoala Auto BUZZ este formata dintr-o echipa tanara si dinamica capabila sa iti asigure o pregatire corespunzatoare pentru obtinerea permisului de conducere fara emotii. Avem o flota auto cu peste 10 masini, 10 instructori pregatiti si rabdatori care te vor ajuta sa iti atingi obiectivul, acela de a conduce o masina.

In prezent, scoala auto BUZZ ofera pregatire doar pentru categoria B si ne propunem sa fim printre cei mai buni din Bucuresti.

Cat costa o scoala de soferi in Bucuresti? BUZZ Auto va ofera preturi scoala de soferi incepand cu 1800 RON cu posibilitatea achitarii in rate. Pe langa acest pachet, punem la dispozitie si altele: PACHETUL CU DE TOATE, unde ne vom ocupa noi de toata documentatia si realizarea dosarului, la pretul de 1999 RON, dar si un pachet pentru masina cu cutie automata la pretul de 2199 RON. In aceste pachete sunt incluse 30 de ore de condus, pregatire teoretica (pentru persoanele care doresc), un program flexibil si masina la examen.

Scoala Auto BUZZ se mandreste cu peste 1000 de elevi pregatiti in ultimii 2 ani si cu o rata de promovabilitate de peste 85%. Ne straduim sa pregatim cursantii in cel mai practic si eficient mod pentru ca acestia sa reuseasca din prima. De asemenea, scopul nostru este acela de a pregati soferi cu o conduita buna in trafic si cu o cunoastere perfecta a regulilor de circulatie.

Cat dureaza scoala de soferi? La BUZZ Auto, scoala se imparte in pregatire teoretica si practica. Cea teoretica cuprinde 24 ore de teorie si 15 sedinte de condus.

Actele necesare pentru inscriere la scoala auto:

  • Copie Buletin
  • Cazier Judiciar
  • Set Analize Medicale
  • Aviz Psihologic cu mentiunea „Apt”

Cat timp este valabil dosarul eliberat de scoala de soferi? BUZZ Auto iti elibereaza dupa finalizarea celor 30 de ore de condus si este valabil 1 an de zile.

La ce varsta ma pot inscrie la scoala de soferi categoria B? Legal, te poti inscrie la scoala auto inca de la 17 ani si 9 luni.

Cate zile trebuie sa astept daca am picat sala? Raspuns: 15 zile calendaristice.

Asadar, daca iti doresti sa fii sofer si sa obtii permisul de conducere, scoala Auto BUZZ iti sta la dispozitie si iti asigura o pregatire eficienta care te va ajuta sa iei examenul fara emotii! Intra pe site-ul nostru, inscrie-te, alege pachetul dorit si poti incepe imediat scoala de soferi. Ai posibilitatea de a plati in rate si iti asiguram un program flexibil.