Saltele cu spuma versus arcuri. Care este cea mai buna investitie?

23 Dec 2020
Saltele cu spuma versus arcuri. Care este cea mai buna investitie?

Investitia intr-o saltea de pat noua este o decizie importanta care poate sa influenteze calitatea somnului de care te vei bucura in urmatorii ani. In primul rand, alegerea se bazeaza pe o serie de factori precum bugetul de care dispui, dimensiunile saltelei si mai ales tipul acesteia. Daca la primele doua aspecte raspunsul este foarte simplu, nu acelasi lucru se poate spune si despre tipul saltelei in care sa investesti.

Fiecare model de saltele vine impreuna cu o serie de avantaje si dezavantaje care trebuie cantarite cu atentie, astfel incat sa ai certitudinea unei investitii potrivite.

Pe piata exista doua tipuri de saltele, saltea cu arcuri si saltea cu spuma care prezinta o serie de aspecte care trebuie luate in considerare inainte de achizitie dar si o serie de dezavantaje.

Avantajele oferite de saltelele cu arcuri

 

Despre saltelele cu arcuri trebuie sa stii ca sunt mai durabile deoarece multe modele pot sa fie intoarse de pe o fata pe alta. Acestea au capacitatea de a-si reveni la forma initiala rapid si pot sa fie utilizate inca din prima zi. Ofera o ventilatie buna si sunt mai rigide. Modelele de saltele cu arc sunt mai recomandate pentru persoanele cu o greutate mai mare deoarece pot sa ofere o sustinere mult mai buna si nu capata un miros specific in urma utilizarii. Cu cat sunt mai multe arcuri intr-o saltea cu atat ofera mai multe puncte de odihna corpului oferind confort deplin in timpul somnului.

Saltelele cu arcuri sunt foarte variate si pot sa aiba mai multe arcuri dispuse in mai multe puncte, astfel incat dimineata sa te trezesti odihnit si pregatit pentru o noua zi. Saltelele cu arcuri trebuie sa fie intoarse de mai multe ori  pe an deoarece, astfel arcurile se distribuie mult mai bine si mai uniform, ajutand la cresterea duratei de viata a acestora.

 

Saltea cu spuma – avantajele si calitatile acestora

 

Modelele de saltea cu spuma cu memorie isi au originile in cercetarile de la NASA. Materialul de spuma cu memorie al saltelelor initial a fost conceput pentru astronauti in scopul reducerii presiunii iar ulterior au inceput sa fie fabricate in masa, fiind accesibile si publicului larg. Modelele de saltele cu spuma cu memorie  au devenit foarte populare in scurt timp iar de-a lungul timpului materialele s-au diversificat iar astazi poti sa gasesti saltele din spuma poliuretanica, spuma foarte elastica, spuma cu memorie sau latex.

Aceste saltele cu spuma ofera o serie de avantaje precum sustinerea mult mai buna a corpului fiind recomandate in special pentru persoanele care au probleme cu spatele. Saltelele cu spuma ofera stabilitate oricat de mult te-ai misca in timpul somnului. De asemenea, saltelele cu spuma sunt indicate pentru persoanele care sufera de alergii. Se pot curata si intretine cu usurinta.

Daca esti in cautarea unor modele de saltele cu arc sau spuma atunci tot ce trebuie sa faci este sa te indrepti spre cel mai nou magazin de saltele, Divaflex. Achizitionarea online a modelelor de saltele aduce o serie de avantaje precum cumpararea in siguranta avand parte de confort deplin. Saltelele se livreaza gratuit la adresa indicata de tine in cel mai scurt timp de la comanda.

Modelele de saltele Divaflex sunt de calitate si sunt produse cu o atentie deosebita la detalii, astfel incat sa se ridice la nivelul celor mai inalte asteptari. Salteaua potrivita ramane la alegerea ta dar este cert ca te vei putea bucura de un somn linistit in fiecare noapte.

Acest articol este promovat de www.smart-hosting.ro