S-a lansat un nou portal de cashback care vă ajută să economisiți considerabil din cumpărăturile online

21 Apr 2021
S-a lansat un nou portal de cashback care vă ajută să economisiți considerabil din cumpărăturile online

Portalul de cashback Tipli a intrat pe piața din România cu o ofertă promițătoare de a întoarce utilizatorilor săi o parte din banii cheltuiți pe cumpărăturile online. Pentru a explica cum este posibil acest lucru, am pregătit pentru dumneavoastră răspunsurile la cele mai frecvente întrebări adresate portalului Tipli.

Cum funcționează portalul de cashback Tipli?

Tipli funcționează pe baza sistemului de marketing afiliat. Acest model de marketing presupune achitarea unui comision prestabilit de către vânzător partenerului afiliat pentru promovarea serviciilor vânzătorului. Prin urmare, Tipli a încheiat parteneriate cu diverse magazine online, care îi oferă comisioane pentru aducerea clienților pe site-urile lor. Comisioanele primite de Tipli sunt împărțite cu utilizatorii săi drept recompense pentru cumpărăturile lor online. Aceste comisioane sunt calculate din suma fiecărei comenzi plasate în magazinele online de către utilizatorii Tipli.

Care sunt condițiile pentru a beneficia de cashback?

Pentru a primi bani înapoi din cumpărăturile dvs. online, este necesar să fiți înregistrați pe portalul Tipli. Doar astfel Tipli va putea stabili cine a plasat comanda în magazinul partener prin intermediul portalului său și ulterior va putea împărți cu utilizatorul înregistrat comisionul primit de la magazin. Apropo, înregistrarea pe Tipli este absolut gratuită.

O altă condiție este de a accesa magazinele online prin portalul Tipli înainte de a efectua comanda. Datorită redirecționării dvs. prin Tipli, magazinele partenere vor recunoaște că anume Tipli v-a adus pe site-urile lor și vă vor oferi comisioanele stabilite. Prin urmare, trebuie doar să faceți un click în plus și veți primi bani înapoi din fiecare cumpărătură online.

În ce magazine pot cumpăra de pe Tipli?

Tipli colaborează cu peste 400 de e-shopuri din diverse domenii. Pentru a vă ușura alegerea magazinului preferat, Tipli a împărțit magazinele conform categoriilor de produse oferite. Astfel, pe site-ul Tipli veți găsi magazine străine, magazine cu produse pentru casă și grădină, farmacii, librării, magazine de modă și altele. Tipli își extinde în continuu oferta de magazine. Acum, datorită portalului Tipli, puteți economisi și în cel mai ieftin magazin online – AliExpress.

Cum funcționează în practică?

O luăm drept exemplu pe Anca. Ea adoră cumpărăturile online. Unul dintre e-shopurile ei preferate de modă este Fashion Days. Înainte de a plasa comanda pe Fashion Days, ea intră pe Tipli, caută magazinul, îl accesează și ulterior își face cumpărăturile în mod normal. După ce a plasat comanda, ea va primi în contul Tipli o parte din suma totală a comenzii. Apoi, acești bani vor fi transferați în contul ei bancar. Deci, Anca a cumpărat online cum o face de obicei și, în plus, a economisit bani.

Ce se întâmplă dacă nu primesc bani înapoi din cumpărătură? Tipli garantează o probabilitate de înregistrare a comisioanelor de aproape 100%. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca din diverse motive tehnice magazinul să nu înregistreze redirecționarea dvs. prin Tipli și ulterior să nu acorde automat comisionul stabilit. În aceste cazuri, dacă au fost respectate toate condițiile menționate mai sus, trebuie doar să vă adresați echipei Tipli și aceasta va rezolva problema în folosul dvs.

Sperăm că acum vă este mult mai clar cum funcționează un portal de cashback, precum este Tipli, și că veți apela la serviciul lor de fiecare dată când cumpărați online. Iar dacă doriți să profitați și mai mult, explorați oferta lor de cupoane de reducere și economisiți dublu din cumpărăturile online.