Ropunct.ro anunta o oferta speciala cu produse inovative

15 Jul 2020
Ropunct.ro anunta o oferta speciala cu produse inovative

Ropunct.ro este magazinul online care anunta o oferta inedita la produse pentru adulti si copii, inclusiv obiecte personalizate si de colectie, inspirate din cele mai mari inventii ale tuturor timpurilor si din seriale cunoscute.

Accesorii de birou unice

Mediul de la birou trebuie sa fie prietenos si sa aiba amprenta personala a utilizatorului. Atunci cand biroul este accesorizat corespunzator, facilitatea realizarea relatiilor mai stranse si mai personale cu interlocutorii, motiv pentru care Ropunct vine in ajutorul tuturor persoanelor care lucreaza in mediul office cu diverse obiecte pentru personalizarea spatiului de lucru.

Ceasul flip negru, spre exemplu, este ideal atat pentru perete, cat si pentru asezarea pe suprafete plane, si va da o nota de eleganta in spatiul in care este utilizat. Se foloseste usor si functioneaza cu baterii.

Planificatorul special conceput pentru activitatile zilnice, contine inclusiv o tabla alba in care utilizatorul poate scrie cu markerul din set diverse idei. Acest planificator este confectionat din pluta naturala, iar in set sunt incluse doua picioare metalice, care se pot detasa si un obiect de scris negru. Este o metoda buna prin care orice persoana poate fi permanent organizata, in timp ce biroul are un design interesant si foarte personal.

Pe de alta parte, o clepsidra magnetica pentru a decora biroul este ideala pentru a crea constructii unice si uimitoare cu ajutorul particulelor magnetice din interior. Obiectul este fascinant si va aduce o nota personala oricarui spatiu de birouri, dar si un design elegant si rafinat.

Acestea sunt doar cateva exemple despre ceea ce pot gasi utilizatorii in magazinul online Ropunct, alaturi de alte produse si jucarii. Magazinul vine in ajutorul persoanelor de toate varstele cu jucarii si accesorii smart, dar si cu obiecte decorative interesante, produse personalizate, cu licenta, inspirate din filme si seriale populare, astfel incat fiecare persoana care ajunge pe rafturile sale virtuale sa poata gasi cel putin un obiect interesant.