RINO Rent a Car – agenția de rent a car cu oferte avantajoase

01 Apr 2021
RINO Rent a Car – agenția de rent a car cu oferte avantajoase

Conștientizăm faptul că un autovehicul nu mai este un moft, ci o necesitate de care ne folosim aproape zilnic. Tehnologia din zilele contemporane ne oferă o paletă largă de posibilități și soluții pentru a ne putea mișca mult mai rapid și totodată pentru a ne eficientiza timpul.

În acest context, discutăm despre o nișă din ce în ce mai preferată în ultimii ani de către români, de care aceștia se folosesc pentru a soluționa anumite lucruri în mod eficient și inteligent, de ce nu. Vorbim despre opțiunea de închirieri auto. Dacă acum ceva timp, serviciul de rent a car era considerat un moft și nu era o metodă chiar accesibilă, pentru că nu oricine își permitea să plătească pentru o mașină închiriată, acum este o variantă chiar necesară, în anumite cazuri.

RINO Rent a Car este o agenție de închirieri auto care și-a câștigat destul de rapid popularitatea în rândul publicului. Persoanele care se deplasează în alte țări pentru întâlniri de afaceri, spre exemplu sau pentru vacanțe, de regulă folosesc un mijloc de transport aerian. Însă ajunși în aeroport, au nevoie de mijloc de transport din nou. Serviciul de rent a car este fix ce trebuie. De altfel și turiștii sunt o categorie importantă de clienți care apelează la opțiunea de a închiria o mașină.

Câteva avantaje atunci când închiriezi o mașină

● Ai parte de flexibilitate pe toată durata călătoriei. Atunci când îți închiriezi o mașină ai parte de o libertate deplină, mai exact, faci opriri ori de câte ori dorești și nu mai este nevoie să apelezi la alte mijloace de transport precum autobuze sau trenuri care au un orar fix și tu trebuie să te pliezi după acesta.
● Ai parte de un confort sporit. Fără prea mult stres și bătăi de cap, poți prelua mașina pe care ai închiriat-o direct din aeroport, indiferent de oră. Nu ești condiționat de a plăti taxe suplimentare de preluare din locul menționat. Iar cei care optează pentru inchirieri auto Cluj Napoca direct din aeroport prin RINO Rent a Car au parte de servicii profesionale la prețuri avantajoase.
● Este o alternativă economică. RINO Rent a Car nu taxează suplimentar spre exemplu preluarea și predarea, iar tarifele aferente autovehiculelor disponibile sunt accesibile. Mai mult decât atât, calitatea mașinilor primează, iar acest lucru se traduce prin siguranță, în sensul în care acestea funcționează impecabil și sunt dotate full option. Totodată, cu cât termenul de închiriere este mai lung, cu atât tarifele sunt mai mici.

RINO Rent a Car pune la dispoziție toate aceste avantaje și chiar mai mult decât atât

RINO Rent a Car oferă spre publicul larg mai mult decât serviciul de rent a car, ci o experiență completă. Mai mult decât atât, ne prezintă o serie de avantaje importante pentru oricine optează pentru opțiunea de a închiria o mașină:
● oferă unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preț și dispun de oferte speciale în funcție de sezon;
● puteți comunica cu ei în limba română, engleză, germană și maghiară;
● mașinile sunt impecabile, atent verificate tehnic și estetic înainte de a fi date spre folosire;
● sunt la dispoziția clienților 24/7 și pot fi contactați la orice oră;
● preluare și predare flexibile;
● anularea rezervării este gratuită;
● echipa din cadrul agenției oferă consultanță în ceea ce privește alegerea mașinii potrivite, cât și a opțiunilor suplimentare.

RINO Rent a Car asigură predarea și preluarea din aeroporturile Avram Iancu din Cluj și Transilvania din Târgu Mureș sau în oricare altă locație din aceste două orașe.

Datorită acestor avantaje pe care le prezintă, RINO Rent a Car își menține numele în topul firmelor de închiriere. Așadar, persoanele care doresc să aibă parte de servicii profesionale și calitative pentru închirieri mașini, în zona orașelor Cluj-Napoca și Târgu Mureș, pot accesa site-ul www.rino-rent-a-car.ro pentru mai multe informații.

Contact:
[email protected]
+40 747 725 134 / +40 744 673 954