Reductoarele marca Rossi SpA sunt disponibile doar la Nova Pan în România

Autor: Panait Dan
16 May 2022
Reductoarele marca Rossi SpA sunt disponibile doar la Nova Pan în România

Reductoarelor și motoreductoarelor marca Rossi SpA, unul dintre cei mai mari producători din Europa, sunt disponibile, într-o gamă foarte variată de modele, doar la Nova Pan în România.

Compania Nova Pan este reprezentatul și unicul distribuitor al gamei italiene Rossi SpA, parte a Habasit Group, pe piața românească. Gama Rossi echivalează toate tipurile de reductoare sau motoreductoare existente în țara noastră și poate fi folosită în orice sector de activitate.

Firma Rossi SpA se numără printre cei mai mari producători de reductoare, motoreductoare, motoare electrice normale sau cu frână din Europa. În ultimii 50 de ani, firma italiană s-a aflat constant printre primele companii din domeniul transmisiilor, oferind în permanență noi posibilități și soluții ingenioase, precum poziția universală de montaj a reductoarelor și motoreductoarelor sau soluția inovatoare de modulare a componentelor, acestea devenind cu timpul un punct de referință pentru întreaga industrie a transmisiilor de putere.

Principalele sortimente de reductoare și motoreductoare fabricate de Rossi sunt cele prezentate mai jos:

  • reductoare și motoreductoare planetare;
  • reductoare și motoreductoare cu axe paralele și conico-cilindrice;
  • reductoare și motoreductoare melcate;
  • reductoare și motoreductoare coaxiale;
  • reductoare conice;
  • reductoare pendulare;
  • servoreductoare;
  • reductoare pentru extrudere;
  • motoare electrice.

Mai multe informații tehnice despre produsele Rossi găsești în cataloagele aferente fiecărei categorii.

Fie că optezi pentru reductoare melcate, reductoare planetare, reductoare conice, reductoare pendulare ori alt model, fiecare produs este caracterizat de performanță de top fără compromisuri referitoare la dimensiunile compacte, emisia redusă de zgomot și consumul redus de energie. Toate produsele Rossi din oferta Nova Pan au o garanție de 12 luni.

Orice nelămurire ai în legătură cu reductoarele și motoreductoarele Rossi, contactează-ne pentru a obține toate informațiile de care ai nevoie. Echipa Nova Pan îți stă la dispoziție cu orice detalii dorești să afli despre stoc, garanție, condiții de vânzare și altele de acest tip.

Despre Nova Pan

Povestea companiei NOVA PAN a început în anul 2001, timp în care am investit și inovat în permanență. În prezent, compania cuprinde mai multe divizii specializate în vânzări reductoare si motoreductoare, vânzări echipamente și piese de schimb, asistenţă tehnică, integrare de linii industriale cu diferite grade de automatizare, producţie clipband, vânzări ustensile şi accesorii, astfel încât clienții să beneficieze de cele mai bune și prompte servicii.

Contactează-ne pentru consultanță autorizată în alegerea produsului potrivit pentru companie la numărul de telefon 0723 323 845 sau pe adresa de e-mail [email protected]