Răsfăț și îngrijire parfumată cu produse organice

17 Feb 2021
Răsfăț și îngrijire parfumată cu produse organice

Grija și atenția pe care le acordăm corpului nostru, reprezintă primii pași spre o viață sănătoasă și armonioasă. În primul rând, trebuie să avem grijă de interior, printr-o alimentație sănătoasa și echilibrată, plină de vitamin și nutrienți și printr-o hidratare optima. Bienînțeles, avem grijă de corpul nostru și prin odihnă, eliminarea stresului și o mentalitate generală pozitivă.

La exterior, este foarte important să folosim produse de îngrijire atent alese, fără aditivi și substanțe chimice dure și toxice pentru pielea noastră. De aceea, cea mai sănătoasă soluție este utilizarea produselor cosmetice organice, precum cele din gama Organique.

Indiferent de zona corpului pe care sunt folosite, produsele organice oferă o îngrijire delicate și sănătoasă, având la bază substanțe naturale, vitamine sau uleiuri vegetale puternic hidratante.

Pentru îngrijirea corpului, se poate opta pentru uleiuri vegetale sau unturi bogate în acizi grași esențiali, care sunt atât puternic nutritivi, cât și antiinflamatorii și funcționează optim pe piele. Uleiurile vegetale sunt cunoscute în special pentru proprietățile lor hidratante, precum cele de avocado, in, jojoba, nucă de cocos sau migdale. Untul de shea organic și untul de cacao sunt două ingrediente active bogate în substanțe nutritive, ceea ce le face perfecte în procesul de hidratare.

Pe lângă toate acestea, produsele cu conținut de aur, fac cu adevarat minuni si sunt considerate un elixir al tinereții. Aurul, prezent sub formă coloidală, tonifică perfect și reîntinerește, încetinind procesele de îmbătrânire ale pielii. Aurul coloidal stimulează sinteza de collagen și îmbunătățește structura pielii. De asemenea, are un efect antird și antivergeturi, accelereaza schimbul de ioni și migrarea ingredientelor active în piele. Mai mult decât atât, acesta are efect antiinflamator, reduce decolorarea și luminează pielea.

Fie că alegi un ser intensiv de întinerire cu extract de aur, un balsam corporal, un exfoliant delicat sau un nectar de dus, produsele din gama cu aur îți vor răsfăța toate simțurile și îți vor îngriji atent pielea.

Un alt ingredient minune este extractul de cacao. Acesta conține cele mai bogate ingrediente active, precum: potasiu, magneziu, calciu și fier și are proprietăți anticelulitice și de tonifiere, datorită prezenței cafeinei și a teobrominei. Untul de Cacao este un unt natural, obținut din alunele arborelui de cacao și este perfect tolerat de piele, conferă hranire intensivă și catifelare, protejeaza pielea împotriva razelor UV și este bogat în antioxidanți, vitamine și acizi: grași, stearic, palmitic și linoleic. Astfel, produsele cu extract de cacao sau „ciocolată” reprezintă aliați de încredere în îngrijirea corpului. Extractele de cacao stimulează microcirculația, detoxifiază și netezesc, în timp ce untul de cacao hrănește în profunzime și catifelează.

Pentru îngrijire corpului, este foarte important și untul de shea. Untul de shea este regenerant, hrănitor, îmbunătățește elasticitatea și netezeste pielea. Acesta este obținut din semințele copacului de karite și este extreme de bogat într-un cocktail de acizi grași ce sunt rapid absorbiți de piele și în vitaminele A, E și F, care protejează pielea împotriva radicalilor liberi și previne procesele de îmbătrânire.

Indiferent de tipul de tratament ales pentru îngrijirea tenului și a corpului, produsele organice sunt întotdeauna esențiale, pentru a te bucura de o piele frumoasă și sănătoasă.