Propump.ro – distribuitor naţional de pompe dozatoare

19 Jan 2021
Propump.ro – distribuitor naţional de pompe dozatoare

Tinand cont si de faptul ca in proiectele instalatiilor de epurare a apei, pe langa necesitatea instalarii unor pompe care sa nu necesite costruri mari de intretinere, trebuie sa avem grija si de mediul inconjurator, alegerea acestor pompe este o decizie care implica un grad mare de responsabilitate. PROFILAXIS PUMP AND CONTROL este o companie cu vechime de peste 25 de ani in distributia de pompe dozatoare pentru apa curata si uzata, pentru substante chimice dar si a pompelor și sistemelor de pompare industriale iar acest lucru ne face sa afirmam ca sunt cei mai buni specialisti in domeniu.

Sisteme de pompare pentru ape curate, uzate si produse chimice.

Accesând website-ul celor de la PROFILAXIS PUMP AND CONTROL putem gasi tot ceea ce ne dorim fie ca vorbim de sisteme de pompe dozatoare pentru un proiect in domeniul rezidential sau sisteme de pompe dozatoare industriale. Tot ceea ce aveti de facut este sa intrati pe Propump.ro si sa cereti o oferta pentru proiectul dumneavoastra. Veti primi, odata cu cotatia de pret, si cele mai bune sugestii pentru ca proiectul dumneavoastra sa fie unul de succes.

Sisteme de pompe dozatoare oferite:

Pompa dozatoare electromagnetica Seria PD
Proiectata pentru aplicatii industriale de tratare a apei, este una din cele mai versatile pompe pentru dozare de chimicale, pentru faptul ca din punct de vedere tehnologic aceasta este cea mai avansata de pe piata, asigurand, pe langa fiabilitate crescuta si usurinta in exploatare.
Pompa dozatoare inteligenta PROTEUS™
O pompa de dozare special conceputa pentru substantele chimice, si satisface toate exigentele pietii, aceasta fiind proiectata de cei de la Milton Roy in baza experientei si sugestiilor utilizatorilor. Controlul pompei este foarte facil datorita platformei tehnice consacrate si se poate adapta foarte usor la cele mai noi tehnologii din domeniu fara ca acest lucru sa genereze costuri suplimentare

Pompa dozatoare electromagnetica cu afisaj LCD
Conceputa special pentru aplicatii industriale si comerciale – dozarea de substante chimice – vine cu un sistem avansat de montaj pentru tuburi care nu permit scurgerea si cu capete de montare multiple in functie de aplicatia dumneavoastra.
Pompa dozatoare electromagnetica LMI Seria B si C
Sunt cele mai robuste si fiabile pompe de dozare electromagnetice oferite de cei de la Milton Roy, construite intr-o carcasa protejata si rezistenta, acest lucru facandu-le foarte cautate pentru activitatile care implica pomparea si dozarea substantelor chimice corozive.
Pompa dozatoare electrica Milton Roy – Seria G
O pompa de dozare simpla robusta si inteligenta, folosita cu precadere in aplicatii de tratare a apei, particularitatile de constructie de tip heavy duty ajutand la eliminarea restrictiilor de curgere sau a contaminarii apei cu ulei hidraulic.
Pompa dozatoare pentru tehnologii industriale mROY
Este una din cele mai fiabile pompe dozatoare folosite in sectorul industrial. E compacta, robusta si permite dozarea substantelor chimice dure. Totodata, solutia de proiectare si constructie, asigura costuri reduse de intretinere si o durata de functionare foarte mare.

In seviciile Profilaxis Pump and Control, pe langa solutiile complete de pompare si dozare, intra si servicii de mentenanta si remediere rapida a eventualelor probleme aparute in exploatare, in felul acesta, investitia dumneavoastra este protejata si sigura.

Realizat de Terra Sacrae Agency