Promoții atractive oferite de Mas-Instal

21 Jul 2021
Promoții atractive oferite de Mas-Instal

În perioada următoare veți găsi la Mas-Instal oferte atractive la o serie întreaga de promoții la echipamente de climatizare, aparate de aer condiționat și centrale termice.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care nu cunosc încă acest magazin online, vă spunem că ei comercializează echipamente și instalații tehnice și sanitare de o calitate superioară.

Prețurile oferite sunt ademenitoare, iar pachetele promoționale sunt nelipsite din oferta lor zilnică.

Pentru o vară răcoroasă, ar fi bine să nu ratați reducerile la aparatele de aer condiționat Mas-Instal!

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, echipa de profesioniști Mas-Instal poate să ducă confortul termic al locuinței voastre într-o altă dimensiune.

Climatizare de calitate la prețuri promoționale Mas-Instal

Primul exemplu: aparatul de Aer condiționat NORDSTAR INVERTER 12000 BTU CLASA A++ poate să vă ofere confortul termic dorit cu un preț deosebit de avantajos și un discount pe măsură.

Dacă doriți însă achiziționarea aparatului de aer condiționat împreună cu suportul extern și kitul de instalare, puteți opta pentru un pachet de aer condiționat Nordstar, economisind chiar în plus, față de oferta individuală.

Pachete promoționale găsiți la cei de la Mas-Instal nu doar la aparatele de aer condiționat, ci și la centralele termice de apartament

Spre exemplu: pachetul centrala termica pe gaz in condensare Immergas Victrix Tera 24/28 1 ErP, termostat de ambient fără fir – economisești 149 lei, centralele pe lemne cu gazeificare – cu discount-uri de pana la 2.021 lei!!! ori cazane din fontă cu gazeificare – reduceri de până la 544 lei.

În sezonul cald, necesitatea unui sistem de climatizare eficient este din ce în ce mai vizibilă, ținând cont de temperaturile crescute din timpul verii.

Oricum, fie iarnă, fie vară, pentru a avea o locuință confortabilă, trebuie să o dotăm cu sisteme de climatizare de calitate care să ne ajute să facem față mai ușor temperaturilor de afară.

Un cămin poate deveni confortabil și prietenos cu Mas-Instal

Pentru că petrecem din ce în ce mai mult timp acasă, casa devenind pe lângă locuința noastră obișnuită și birou, sală de fitness, școală ori loc de joacă, avem nevoie de un confort termic sporit.

Aparatele de aer condiționat precum și centralele termice oferite de către Mas-Instal pot fi soluția perfectă pentru această provocare.

În definitiv, cheie confortului o regăsim într-o temperatură optimă și o umiditate pe măsură.

Mai ales pentru o persoană activă, ale cărei activități se succes rapid, există o mai mare nevoie de confort termic în funcție de aceste modificări.

Imaginați-vă că altfel vă simțiți atunci când citiți o carte sau când faceți exerciții fizice intense pe covor.

Important este sa alegeți un sistem de climatizare eficient care să răspundă nevoilor voastre și să vă asigure un mediu confortabil atât pentru dumneavoastră cât și pentru familia dumneavoastră.