Profită de ce cele mai bune oferte de spații de închiriat Timișoara

Autor: Comunicat
27 Dec 2021
Profită de ce cele mai bune oferte de spații de închiriat Timișoara

Când vine vorba de închirierea spațiului potrivit pentru afacerea ta, nu ar trebui să te mulțumești cu prima ofertă care îți iese în cale. Întotdeauna vor exista oferte mai bune și mai potrivite pentru tine, pe care ar fi păcat să le ratezi. Nu lua decizii sub impulsul momentului, ia-ți timp și găsește un spațiu adecvat, care să îndeplinească toate condițiile de care afacerea ta are nevoie să poată prospera.

Spații comerciale de închiriat în Timișoara

Afacerea ta necesită un spațiu comercial, pentru un showroom sau un magazin interesant? Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le știi, dacă dorești să închiriezi un astfel de spațiu.

Primul lucru la care ar trebui să te gândești este amplasarea spațiului comercial de închiriat. Ar trebui să te asiguri că este suficient de aproape de sediul social al firmei tale sau al zonei în care locuiești și că locația este suficient de sigură pentru a nu-ți face griji cu privire la furturi sau alte infacțiuni.

De asemenea, ar trebui să te gândești la cum ți-ai dori să arate viitorul tău birou sau magazin, ca să poți identifica un spațiu comercial de închiriat care să se plieze pe gusturile și nevoile tale. Poate îți dorești un loc cu multe ferestre și lumină naturală din abundență sau poate vrei unul renovat recent, cu multe spații de depozitare. Este foarte important să ai toate aceste lucruri foarte bine stabilite dinainte, pentru ca mai târziu să nu regreți alegerea făcută.

Așadar, dacă ești în căutare de spatii comerciale de inchiriat Timisoara, află că Delcase SRL are soluția ideală pentru afacerea ta! Toate spațiile comerciale de închiriat sunt ușor accesibile, și amplasate în apropiere de liniile mijloacelor de transport în comun și se închiriază cu comision 0%, direct de la proprietar, cu prețuri începând de la 3 EUR/metru pătrat și având suprafețe de minim 14 metri pătrați.

Delcase SRL închiriază spații comerciale la cele mai avantajoase prețuri, într-o clădire amplasată pe Calea Buziașului Nr.11A, Timișoara, având o suprafața totală de 7500 metri pătrați, dispuși pe 3 etaje. Complexul de spații comerciale de închiriat este localizat în zona industrială Calea Buziasului, Timișoara, la 300 de metri de Continental Automotive, iar accesul cu tirul pentru eventuale descărcări sau încărcări de marfă nu necesită autorizații speciale.

Delcase SRL nu dispune doar de spații comerciale de închiriat Timișoara, ci și de spații de birouri, spații de depozitare sau săli de evenimente corporate, în cazul în care vei avea nevoie să extinzi activitatea companiei tale.

Birouri de închiriat în Timișoara

Pentru ca afacerea ta să poată funcționa, ai nevoie de un spațiu de birouri, fără doar și poate. Dacă încerci să-ți dezvolți afacerea cât mai repede posibil, a avea un spațiu de birouri este o cerință obligatorie. Odată ce clienții încep să fie din ce în ce mai mulți și nevoia companiei tale de a avea mai mult spațiu pentru birouri de la care să-și poată desfășura operațiunile de business se va mări.

Localizat în zona industrială Calea Buziașului, la mică distanță de Moșnița Nouă, Urseni, Calea Urseni, zona Soarelui, Girocului, complexul imobiliar deținut de Delcase SRL îți oferă birouri de inchiriat Timisoara, mobilate sau nu, la prețuri accesibile, începând de la 4 EUR pe metru pătrat.

Clădirea este dotată cu grupuri sanitare și vestiare amenajate, cu lift cu o capacitate maximă de 13 persoane, hidrant, sistem de încălzire cu centrală termică pe gaz și ferestre cu geam termopan PVC. Spațiul pentru birouri de închiriat este dispus pe două etaje, cu o înălțime a birourilor de aproximativ 6 metri și podele din gresie, beton sau acoperite cu mochetă.