ProfiHairShop are #ReduceriDe10 pentru 10 ani de activitate

Autor: Panait Dan
23 Oct 2019
ProfiHairShop are #ReduceriDe10 pentru 10 ani de activitate

Cele mai căutate game de produse ProfiHairShop beneficiază acum de reduceri considerabile, în cadrul campaniei #ReduceriDe10. ProfiHairShop aniversează 10 de existență pe piața din România și le oferă clienților sai posibilitatea de a beneficia de discounturi substanțiale la gamele de produse consacrate din cadrul magazinului online.

– Daca sunteți fideli produselor din gama Alama Professional nu ratați Reducerea de 40% acordată pentru samponul, balsamul sau masca de par create special pentru persoane care nu doresc sulfați, parabeni sau coloranți în viața lor.

– Dacă va atrage gama Aphrodite, cremele și loțiunile de la aceasta marca au o Reducere de 30% doar în luna octombrie, iar dacă folosiți de obicei cremele colorante pentru par de la Oro del Marocco trebuie sa profitați de Reducerea de 35% oferită la întreaga selecție de vopsele și oxidanți la 750 ml.

– în plus, la fiecare 2 produse Londa  cumpărate primiți cadou un produs Londa mini (30 ml) sau o perie, iar selecția speciala de produse JOC, crema hidratanta și șampon pentru par ondulat, beneficiază de Reducere 30%.

Reducerile și Ofertele speciale oferite de ProfiHairShop sunt valabile pana la finalul acestei luni și depind de stocurile disponibile, de aceea ar trebui sa va grabiti sa va alegeți produsele preferate la prețuri de excepție.

Lansat în anul 2009, ProfiHairShop a reușit, în 10 ani de existenta, sa aiba în prezent o rețea de 30 magazine în cele mai importante orașe din țara: București, Ploiești, Craiova, Timișoara, Constanta, Brașov, Cluj, Sibiu, Iași, Brăila și Oradea. Profihairshop va oferă de la produse pentru îngrijirea parului, styling, cosmetica, produse pentru manichiura-pedichiura, pana la accesorii pentru par și aparate electrice profesionale pentru coafat și se adresează atât saloanelor de înfrumusețare cât și utilizatorilor de produse profesionale, comercializând o gama diversificata de produse: vopsele de păr, șampoane, măști, tratamente, produse de styling, accesorii pentru coafat, bijuterii pentru par, produse pentru manichiura, oja, produse îngrijirea pielii.

 

Oferta magazinului ProfiHairShop include peste 50 de game de produse profesionale de îngrijire a părului și corpului pentru femei și bărbați. Pe langa branduri cunoscute consumatorilor, precum L’Oreal, Wella System Professional, Nioxin, Joico, Londa, Moroccanoil, Tigi, Profihairshop propune și cateva branduri exclusive, din categoria premium, precum Alama, Cameo, JOC, Maria Nila, Oro del Marocco, Oro di Luce, pentru ingrijirea parului, sau brandul Aphrodite, pentru ingrijire corporală. La ProfiHairShop veti gasi inclusiv produse de machiaj, accesorii pentru par, aparate electrice profesionale pentru coafat și produse de cosmetica și unghii.

#ReduceriDe10 pentru 10 ani de activitate ProfiHairShop, una dintre cele mai bune ocazii pentru fiecare dintre dumneavoastra de a beneficia de Oferte și Reduceri speciale la produsele dorite.