Produse noi: Parchet SPC și parchet bambus densificat de la Decolandia

27 Oct 2020
Produse noi: Parchet SPC și parchet bambus densificat de la Decolandia

Decolandia își diversifică oferta cu două noi produse și tipuri de parchet, respectiv parchet SPC și parchet de bambus densificat. Caracteristicile specifice ale acestora sunt, așa cum ne-am obișnuit, durabilitatea, rezistența la apă, ușurința de montare, inovația materialelor și originalitatea nuanțelor. Ele sunt ideale pentru obținerea unor amenajări interioare elegante, ecologice și moderne.

Pentru că Decolandia vă oferă ”pardoseli făcute să reziste”

 

Preocuparea pentru confort și durabilitate, dublată de folosirea la materiale cât mai prietenoase cu mediul înconjurător, este noua tendință în materie de finisaje și realizare de pardoseli. Parchetul SPC și cel de bambus densificat satisfac cel mai bine exigențele clienților moderni, oferind exact acele beneficii de care proprietarii actuali au cea mai mare nevoie.

Cel mai inovativ tip de pardoseală, acum în magazinul online Decolandia

 

Parchetul SPC sau Stone Polimer Composite este versiunea cea mai nouă  a parchetului de tip LVT sau Luxury Vinyl Tile, fiind îmbunătățit cu un compozit de vinil și piatră. El este inalterabil la contactul cu apa, cald la atingere, cu textură și aspect de fibră naturală. Grație prafului de piatră aflat în compoziție este mult mai dur, rezistent la apă, stabil și durabil în timp.  Se dilată și se deformează mai greu.

Acoperirea ceramică  a parchetului SPC face suprafața mult mai rezistentă la zgârieturi și amprentari. Miezul dur îi conferă o stabilitate excelentă. Pelicula pentru reducerea sunetului  încorporată pe spatele plăcii contribuie semnificativ la diminuarea zgomotului, făcând  locuința sau spațiu  mult mai silențios și linistit.

Aceste pardoseli sunt pentru sistemele de încălzire în pardoseală, garantând toate calitățile de care are nevoie o locuință primitoare, elegantă și contemporană.

Pentru gusturi clasice, in tendinte moderne si durabile: Parchetul din bambus densificat cu aspect de stejar autohton.

Parchetul de bambus densificat este o pardoseală care combină duritatea excepțională a bambusului, cu textura și aspectul fibrei naturale de lemn de stejar. Este de două ori mai dur decât esențele autohtone, fiind încadrat în clasa de calitate A. El este apreciat la ora actuală drept una dintre cele mai avantajoase variante de parchet dur, rezistent și estetic.

Poate fi folosit pentru spații de interior cu trafic intens.

Este finisat cu mai multe straturi de lac, ceea ce îi asigură o rezistență sporită la zgâriere și raze UV. Nu prezintă noduri sau denivelări specifice lemnului de bambus clasic. Necesită aclimatizare. Sistemul de montaj flotant oferă avantajul unei manopere ușoare, rapide și economice, neavând nevoie de adezivi. Suprafața pe care se monteaza  trebuie să fie plană și se recomanda folosirea de substraturi fonoizolante și hidroizolante. Nu este indicat pentru încălzirea prin pardoseală. La noi în magazin îl găsiți în varianta alb.