Produse handmade VirtualMAG – “BE the Butterfly Effect”

26 Oct 2021
Produse handmade VirtualMAG – “BE the Butterfly Effect”

Cu un motto de exceptie: “BE the Butterfly Effect”, creatorii Virtualmag.ro vor sa aduca un suflu proaspat pe piata de fashion din Romania prin comercializarea de produse din piele naturala handmade cat si produse eco-friendly.

Poșetele Happy Lona – o serie de gentuțe cu motive florale. Sunt lucrate manual din piele întoarsă de oaie și au brodate motive florale absolut adorabile. Deși nu sunt foarte mari – sunt foarte bine compartimentate. Au 1 compartiment în față, 1 compartiment mijlociu mare și 1 compartiment în spate, iar cureaua este reglabilă, putând fi purtată și pe umăr dar și crossbody. Sunt perfecte pentru ținute casual și cu siguranță reprezinta acel punct de culoare care va da valoare oricărei ținute.

Doenya – Fusta mini MANDALA – fustă handmade din piele de căprioară cu motive mandala, decupate manual. Faptul că este reglabilă și poate fi purtată de la mărimea 34 până la 44 este plusul cel mai mare. O astfel de fustă cu siguranță este unicat și îți va da un aer boem, special.

Pe site mai gasim rucsacuri eco-friendly marca Hymalayan Made, posete italiene de la Tornabuoni, cat și câteva eșarfe de cașmir cu model indian foarte frumoase. Pentru fetele pasionate de eșarfe, pot fi un cadou deosebit, la fel ca și celelalte accesorii handmade pe care le puteți găsi pe VirtualMAG.