Povestea co-fondatoarei celui mai de succes studio videochat

04 Oct 2019

Isabelle este co-fondator Angajari-Videochat.ro și a reinventat pentru mulți felul în care un studio videochat se comportă cu modelele sale. Pentru ea, modelele nu sunt simple angajate, ci partenerele ei de afaceri.

Într-adevăr, începutul nu a fost unul ușor, dar întărește convingerea că orice afacere de succes are în spate foarte multă muncă și dedicare. Povestea ei a început tocmai ca model de videochat, pe vremea când in acest domeniu nu existau foarte mulți competitori. În fond, ea își dorea pur și simplu o viata mai bună, lipsită de grijile financiare – lucru normal pentru o tânără aflată la vârsta ei.

„Cine ar fi crezut că “rătușca“ cea urâtă se va transforma în femeia sigură si stapănă pe ea în orice situație? Eu sunt dovada vie că oricine poate muta munții din loc dacă există voință, ambiție, seriozitate și dacă muncești.”

A reușit să ajungă de peste 100 de ori în topul celor mai bune modele – modelele care câștigă cel mai mult pe site-ul respectiv. Și da, la început lumea nu doar că se îndoia de ea, ci chiar râdea copios la auzul acestei idei. Iată, ani mai târziu este considerată o pionieră în domeniu.

Așa a apărut și ideea de a înființa un studio propriu: voia să aibă autonomie, voia să se ocupe personal de modele și să se asigure că au tot ce le trebuie pentru a face performanță. Așa s-a născut GlamChatStudio, un studio atipic, un studio unic în lume, acum recunoscut și respectat pe plan Mondial, ca fiind unul dintre cele mai bune studiouri de videochat la ora actuală.

Au format modele de top pentru toate categoriile. Iar „partenerele de afaceri” sunt foarte fericite – ele se simt respectate, auzite, încurajate, înțelese. Știu că au o familie în studio, gata să le ajute să se dezvolte.

Primele zile la un studio videochat au fost cele mai controversate

Nu știa exact cu ce se mănâncă videochatul, iar de la momentul acela până la apariția angajari-videochat.ro pare că nu a trecut foarte mult timp, în ciuda anilor de muncă și experiență acumulată de ea prin alte site uri de videochat.

Știa limba engleza, dar era foarte timidă și introvertită – iar majoritatea studiourilor nu lucrează cu modelele lor în scopul dezvoltării personale. Avea foarte multe sentimente contradictorii, mai ales văzând că aceleași colege câștigă mult mai mult ca ea.

A decis să se ambiționeze: s-a informat despre categoriile existente pe site-urile de videochat, s-a reinventat ca persoană, și-a schimbat look-ul si a observat cum banii încep să apară. Deși unii aveau îndoieli cu privire la succesul ei, Isabella a reușit să le demonstreze contrariul. E o poveste despre ambiție, perseverență, multă muncă și succes.

Industria videochat Romania este una foarte competitivă

Și de aceea studio-ul ține să se reinventeze mereu, vor să facă lucrurile din ce în ce mai bine, exact ca niște profesioniști. Isabelle e o perfecționistă cu zeci, dacă nu sute de ore de citit, testat, gândit în spate. Nu vrea să își bată joc de munca ei sau de modele și țintește mereu sus: asta este rețeta unei afaceri de succes.

Training-ul nu se termină niciodată: nici pentru studio, nici pentru modele. Atmosfera este una prietenoasă, deschisă, dezghețată – nu ai să te simți niciunde mai bine într-un studio videochat Romania.

Iar toată munca ei nu este în zadar: a fost premiată intens cu numeroase distincții în toți anii ei în domeniul videochat.

Mai multe detalii despre povestea ei și alte informații în legătură cu studio-ul pot fi găsite pe: angajari-videochat.ro