Pictura pe numere – activitatea ideală pentru vacanța copiilor

14 Jul 2020
Pictura pe numere – activitatea ideală pentru vacanța copiilor

 

A venit vacanța și ești în căutare de activități cu ajutorul cărora să îi ocupi timpul copilului tău? Încerci pe cât posibil să ții copilul departe de gadget-uri și tot ce înseamnă tehnologie? Dorești să îți ajuți copilul să dezvolte anumite abilități și aptitudini? Vrei să găsești poate o activitate pe care să o faci împreună cu al tău copil?

Pictura pe numere este soluția ideală ce răspunde afirmativ tuturor întrebărilor de mai sus. Cu ajutorul unor picturi pe numere pentru copii, aceștia își vor petrece timpul într-un mod extrem de relaxant și creativ, putând să își exerseze atenția la detalii, puterea de concentrare, îndemânarea și, de ce nu, poate chiar și talentul la pictură.

Ca și părinte, este important să descoperi interesele copilului tău și mai ales activitățile la care acesta are talent. Poate însăși pictura este un domeniu pentru care cel mic are talent și în această situație este bine să pui mai mare accent în acest sens.

Magazinul online Pictorul Fericit îți vine în ajutor cu o colecție impresionantă de picturi pe numere, create special pentru copii. Acestea au un grad mai redus de dificultate în realizare, astfel încât cei mici să le poată duce la bun sfârșit.

Picturile pe numere cu animale – în topul preferințelor copiilor

Dintotdeauna copiii au fost atrași de animale, unele dintre acestea devenind cele mai bune prietene ale lor. Probabil unul dintre considerente este tocmai inocența acestora și capacitatea infinită de a iubi necondiționat, exact așa cum se întâmplă și în cazul copiilor.

Pictorul Fericit îți pune la dispoziție o gamă largă de modele de picturi pe numere ce au drept tematică lumea necuvântătoarelor. Nu trebuie decât să alegi pictura ce reprezintă animalul preferat al copilului tău.

Poți opta între picturi ce reprezintă pisici (Strong Look, Fancy Cat, Cat Simplicity etc.), câini (Let’s Play, Wondering Mopsy, My Lovely Friend etc.), lei (Regal Lion, Imposing Lion etc.), cai (Exotic Horse) și multe alte animale îndrăgite de copii. Încearcă și picteaza pe numere tabloul Cute Dog împreună cu cel mic și veți avea parte de o activitate care vă va apropia mai mult!

Copiii sunt atrași de culori, iar tablourile din oferta magazinului Pictorul Fericit sunt definite de combinații care mai de care mai inedite de culori vii, îmbinate armonios, pentru ca rezultatul final să fie unul de excepție.

Ce conține kit-ul pentru pictura pe numere și cum poate fi comandat?

Pictorul Fericit îți asigură toate elementele de care copilul tău are nevoie pentru a realiza o pictură pe numere printr-un kit complet. Acesta conține o pânză canvas gata schițată cu modelul tabloului pe care îl alegi, culorile în ulei care sunt numerotate conform șablonului, șablonul unde trebuie urmărită corespondența dintre culori și numere, 3 pensule de dimensiuni diferite și o imagine de dimensiuni reduse ce redă felul în care trebuie să arate tabloul la final.

Pentru a comanda o pictură pe numere, nu trebuie decât să accesezi magazinul online Pictorul Fericit, îți alegi modelul dorit, plasezi comanda și aceasta îți va fi livrată la adresa indicată în 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea telefonică. Kit-ul are un ambalaj premium, așadar este ideal și pentru a fi oferit cadou.

Transportul este gratuit la orice comandă, nu este necesară o sumă minimă a acesteia.