PHARMAPLUS a deschis farmacie online cu livrare rapidă la nivel național

Autor: Panait Dan
19 Apr 2021
PHARMAPLUS a deschis farmacie online cu livrare rapidă la nivel național

Brand-ul Pharmaplus și-a deschis farmacie online pentru care a obținut și autorizație de la Ministerul Sănătății, astfel încât să comercializeze online și să livreze către client medicamente fără rețetă.

Pe lângă produsele de tip OTC (Over-The-Counter), adică medicamentele fără prescripție medicală, farmacia online pharmaplus-online.ro mai cuprinde și suplimente alimentare, produse naturiste, dermatocosmetice, produse din categoria „mama și copilul”, produse de îngrijire personală, pentru îmbunătățirea vieții de cuplu, dar și tehnică și aparatură medicală, toate cu livrare rapidă la nivel național. Site-ul mai pune la dispoziție și informații despre afecțiuni și recomandări de produse.

Prin completarea portofoliului cu farmacia online, Pharmaplus s-a adaptat noilor nevoi de cumpărare ale românilor, oferindu-le astfel acces la o gamă diversificată de produse. Termenul de livrare este de aproximativ 24-48 de ore din momentul confirmării comenzii. Astfel clienții pot să comande produsele de care au nevoie din confortul locuinței, evitând aglomerația și cozile din farmacii.

Comenzile online se plasează ușor, pot fi achitate cu cardul online sau ramburs, la sosirea comenzii prin curier, iar livrarea este posibilă oriunde la nivel național. Livrarea este gratuită în toată țara la comenzile de peste 239 Ron.

Despre farmacia Pharmaplus

Prima farmacie Pharmaplus a fost înființată în anul 2002 în Fălticeni, județul Suceava. În prezent, s-a format un lanț farmaceutic din cinci puncte de lucru fizice (prezente în Fălticeni, Suceava, Câmpulung Moldovenesc și Mălini) și o farmacie online, care reprezintă o etapă de consolidare a brandului.

De-a lungul anilor am fost alături de pacienții noștri prin devotament, informare, consiliere potrivită și individualizată, precum și prin promoțiile speciale pe care le-am oferit.

Echipa Pharmaplus este alcătuită din persoane integre, profesioniste, entuziaste și dornice să își depășească performanțele.