Perioada de diversificare nu a fost nicicând mai ușoară cu produsele de la Little Prints

27 Sep 2021
Perioada de diversificare nu a fost nicicând mai ușoară cu produsele de la Little Prints

Pe cât de obositoare, pe atât de frumoase sunt etapele de creștere ale celor mici. Mamicile trăiesc experiențe de neuitat alături de bebelușii lor și le oferă în permanență grija și atenția de care au nevoie. Până la vârsta de 6 luni, bebelușii sunt hrăniți cu laptele matern sau formulă pentru că acesta oferă toate vitaminele și toți nutrienții de care micuții au nevoie. Însă odată cu dezvoltarea lui, începem să introducem alimente solide în dieta bebelușului.

 

Diversificarea alimentației este o etapă foarte importantă, atât pentru bebeluș, cât și pentru mamă. Se ține cont aici de recomandările medicului pediatru pentru că, de la o anumită vârstă, copilul are nevoie de anumite minerale și vitamine, pentru a crește sănătos. Alimentele sunt alese cu atenție la fel și seturile pentru diversificare. Aici includem bolurile, tacâmurile, farfuriile și cănile.

 

Dacă partea de alimentație este discutată cu medicul specialist pentru a ne împărtăși schema de diversificare, atunci când vine vorba despre accesoriile pentru masa micuțului, ne dorim să fie calitative și sigure. Un site specific pe care ne putem baza în această perioadă este Little Prints.

 

Little Prints, un titan al produselor și accesoriilor destinate bebelușilor, vine cu o gamă variată și calitativă de unde mămicile pot comanda online, atunci când au nevoie.

 

Little Prints, admirat de părinți și de copii

 

Seturile de diversificare de aici sunt realizate din 100% silicon alimentar ce nu conține plumb, BPA sau alte substanțe ce pot crea alergii. Toate acestea au un design foarte plăcut, în multe culori și modele ce vor fi adorate de cei mici.

 

Majoritatea farfuriilor și bolurilor au ventuză anti-alunecare pentru ca cei mici să nu se lovească, iar mâncarea să nu ajungă pe jos. Tacâmurile sunt și acestea sigure, de calitate, fabricate dintr-un silicon moale pentru ca cel mic să nu își lovească gingiile sensibile.

 

La Little Prints găsim seturi complete pentru această perioadă ce conțin inclusiv o bavetă din silicon sub formă de marsupiu.

 

Toate produsele de aici sunt îndrăgite de părinți și acceptate de micuți datorită designului impresionant, completat de culori calde, prietenoase și vibrante. Perioada de diversificare devine una mult mai ușoară cu ajutorul acestor produse de la Little Prints.

 

Descoperiți aici gama întreagă de produse ce este completată și de renumitele suzete Bibs, dar și cele noi de la Frigg, articole vestimentare, încălțăminte, accesorii și multe altele.

 

Date de contact:

[email protected]