Participă la toate promoțiile de Halloween pregătite de Vlad Cazino

30 Oct 2020
Participă la toate promoțiile de Halloween pregătite de Vlad Cazino

Vampirul prietenos Vlad, gazda celui mai cool cazino online din România, te invită să te bucuri alături de el de sărbătoarea sa preferată: Halloween. Ca orice gazdă care își răsfață oaspeții, Vlad a pregătit o serie lungă de promoții pe Vlad Cazino, de care poți profita zi de zi, indiferent dacă ai deja cont sau dacă îți faci unul în această perioadă. Distracția este la nivel ridicat oricând în cazinoul online, dar de Halloween numărul și intensitatea promoțiilor ating un nivel imens!

 

Joi și vineri, adică pe 29 și 30 octombrie 2020, jocurile eligible din Turneul de Halloween îți aduc beneficii aparte. Un fond de premiere de 10.000 lei va fi impărțit de primii 30 de jucători care au cel mai mare câștig conform termenilor campaniei. O zi mai târziu, pe 31 octombrie, sărbătorești Halloween la mini jocuri! Joci cel puțin 40 RON, primești 5 rotiri la Epic Joker de la prietenul Vlad.

 

O altă promoție este pregătită tot de 31 octombrie: deschide slotul Halloween Jack, alege-ți o criptă pentru a afla câte rotiri ai câștigat: „Muritorilor, precum știți am abandonat de mult timp domeniul părintesco-vampiresc și cimitirul unde am învățat șotronul. Nu regret însă că am adus șmecheria pe vampirie și în viețile voastre, dar în noaptea de Halloween mă cuprinde nostalgia. Ce mai bun remediu decât să vă pregătesc o noapte înspăimântător de câștigătoare? Alege-ți o criptă până la miezul nopții și joacă rotirile de la slotul Halloween Jack pentru a avea niste câștiguri nemuritoare”, spune gazda celui mai șmecher cazino online dedicat tuturor românilor pasionați de divertisment pe internet.

 

Halloween se sărbătorește în noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, așadar Vlad Cazino continuă promoțiile specifice și în prima zi a lunii noiembrie. Este ocazia perfectă să joci Jackpot poker cu o nouă promoție blanao. Poți să primești un Tichet HexaPro de 1 euro, dacă deschizi secțiunea de HexaPro într-un anumit interval online – informații găsești pe vladcazino.ro.

 

Vezi și detalii despre bingo online, adică noua atracție HexaBingo de la Vlad Cazino: „După îndelungate experimente, magii și vrăjitorii a apărut cel mai șmecherific bingo – HexaBingo. Adună-ți prietenii și jucați pentru cele mai tari premii din istorie. Nu rata senzațiile tari pe care le ai zi de zi, nu doar de Halloween”, spune vampirul Vlad.

 

Nu uita de VladMobil, doar până la 30 noiembrie!

 

Te-ai înscris deja în cursa pentru cel mai wow premiu din istoria cazinourilor online în România? Dacă da, nu uita că poți acumula mai multe șanse pentru VladMobil. Dacă nu, grăbește-te să optezi pentru promoție și să joci pentru a primi tichete la tragerea la sorți pentru un Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP.

 

Mecanismul este simplu și avantajos, pentru că primești tichete (deci șanse) indiferent dacă în timpul jocurilor câștigi sau nu în sesiunile respective. Joacă de cel puțin 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea finală. Fiecare 30 RON îți aduc un nou tichet, adică te apropie ca șanse de super automobilul sport de lux Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP. Hai să vezi cum arată VladMobilul și imaginează-ți că l-ai putea conduce oricând dorești!