Ottimo Service oferă service auto și detailing auto și polish auto profesional în Iași

11 Oct 2021
Ottimo Service oferă service auto și detailing auto și polish auto profesional în Iași

Majoritatea celor care dețin un vehicul rezervă servicii auto și de polish auto doar pentru a avea siguranța că mașina lor se află într-o stare bună de funcționare și că în continuare beneficiază de un aspect frumos.

Totuși, serviciile auto, cum ar fi cele de service, de detailing și de polish auto Iași nu asigură doar examinarea și curățarea mașinii, ci totodată ajută deținătorul să facă o impresie mai profesională în orice situație și cresc valoarea mașinii.

Service auto, detailing și polish auto Iași – cresc valoarea unei mașini

Cu cât interiorul mașinii este mai curat, cu cât arată mai bine la exterior, cu atât sunt șanse mai mare să vindeți vehiculul mai rapid și la un preț mai bun. Deși asta este adevărat, mai există și alte aspecte pe care trebuie să le puneți la punct înainte de a vă vinde vehiculul, iar aici poate interveni un service auto, dar și serviciul de detailing exterior. În general, persoanele care sunt încântate de un vehicul și sunt foate tentate să îl cumpere nu se vor rezuma doar la o evaluare superficială a mașinii, ci vor deschide capota și vor arunca o privire dedesubt. Dacă potențialul cumpărător vede un motor curat, fără grăsimi, murdărie și ulei, se va simți mai mult încrezător și decis să achiziționeze mașina.

Dacă service-ul auto se ocupă de examinarea stării mașinii și de punerea la punct a eventualelor nereguli, atunci detailing-ul exterior nu omite importanța curățării mașinii, inclusiv a motorului. Poate că un motor curat nu face cu adevărat diferența din punct de vedere al performanței, dar prezintă beneficii importante care nu pot fi ignorate atunci când vindeți vehiculul sau tranzacționați. Echipa Ottimo-Garage asigură servicii complete de service auto, detailing auto și polish auto Iași. Sunt servicii de care aveți nevoie dacă vă bazați pe mașină să vă ajute să arătați profesional și dacă vă gândiți să vindeți mașina. Sigur, aceste servicii vă ajută să beneficiați și de o stare de sănătate mai bună. Detailing-ul auto este un serviciu foarte complex, care vine în completarea service-ului auto. Pentru acoperirea tuturor nevoilor clienților, Ottimo-Garage propune trei pachete de servicii diferite, și anume pachet de întreținere, pachet mediu și pachet premium. De exemplu, o etapă importantă din detailing-ul exterior se concentrează asupra curățării motorului. Echipa Ottimo-Garage va îndepărta mai întâi murdăria, după care toate componentele motorului vor fi degresate și clătite. După ce motorul s-a uscat, peste toate piesele din cauciuc, plastic și silicon se vor aplica compuși de protecție speciali pentru a preveni crăparea.

Service auto, detailing și polish auto Iași– un aspect mai profesionist și o stare de sănătate mai bună

Impresia pe care o facem contează enorm de mult, iar aspectul mașinii poate cântări decisiv mai ales atunci când vă întâlniți cu persoane noi sau cu parteneri de afaceri. Un vehicul murdar, dezorganizat și haotic lasă întotdeauna o impresie îngrozitoare. Iar dacă vă îmbolnăviți în mod constant, din nou s-ar putea să fie din cauza mașinii neglijate. Germenii afectează calitatea aerului din vehicul, iar specialiștii sunt de părere că mașinile personale sunt cele mai poluate dintre toate formele de transport, deoarece deținătorii nu curăță și nu dezinfectează interiorul. Tot conform specialiștilor, cele mai contaminate zone din mașină sunt tabloul de bord, suportul schimbătorului, suportul paharului, scaunele auto, podelele auto, mânerele, dar și filtrul AC. Detailing-ul auto interior igienizează toate aceste zone, inclusiv traseul AC, contribuind astfel la o mai bună stare de sănătate a tututor celor care folosesc mașina.