Orice poveste de dragoste incepe cu un buchet de trandafiri

01 Oct 2019
Orice poveste de dragoste incepe cu un buchet de trandafiri

Daca sunteti romantici incurabili (si nu numai) probabil obisnuiti sa surprindeti persoana iubita cu mici gesturi de afectiune si mai mult ca sigur, ii cumparati periodic flori. Si asa cum probabil stiti deja, trandafirii sunt cele mai potrivite flori, pentru ca sunt ideale inca de la prima intalnire. In functie de culoarea lor, trandafirii au mai multe semnificatii. Trandafirii albi pot fi daruiti chiar de la prima intalnire, pentru ca semnifica puritate si sentimente curate. Pe cand trandafirii rosii sunt ideali pentru a fi daruiti pe masura ce relatia avanseaza sau la un eveniment deosebit, cum ar ziua de nastere a iubitei, cererea in casatorie, aniversarea casniciei si asa mai departe.

Indiferent ce motiv aveti pentru a-i face iubitei o surpriza, noi va recomandam sa alegeti intotdeauna buchete de trandafiri online. In felul acesta, veti economisi timp pretios si veti beneficia de cele mai frumoase flori si de cele mai bune servicii. Ce buchete va recomandam? Cititi in continuare! 

Inceputul fiecarei povesti de dragoste este presarat cu emotii (celebrii fluturi in stomac), mii de ganduri, intrebari si sentimente pure. Este momentul in care va indragostiti de persoana alaturi de care sperati sa va petreceti tot restul vietii, alaturi de care veti intemeia o familie si veti cladi o casa. Pentru aceste momente, trandafirii roz sunt cei mai potriviti. Sunt simbolul sperantei, al optimismului, al bucuriei si mai ales al sentimentelor curate, de la inceputul relatiei. Asa ca alegeti cu incredere Buchetul Trandafiri “Romantic Thoughts”, compus din 19 trandafiri roz si un superb ambalaj in aceeasi culoare. 

De cate ori ati surprins persoana iubita cu un buchet de flori inedite? Pentru momentele deosebite din relatia voastra, va recomandam un Buchet Trandafiri “Gentle Thoughts”. Este alcatuit din 19 trandafiri lila si suntem convinsi ca veti impresiona cu ajutorul culorii lor inedite. De obicei, trandafirii lila exprima dragostea la prima vedere, asa ca puteti darui un astfel de buchet chiar si la prima intalnire. 

Buchetul Minirosa Si Trandafiri este superb si va garantam ca va avea succes si va ajunge direct la inima persoanei pe care o iubiti. Este alcatuit din trandafiri albi,minirosa crem, lisianthus roz, minigerbera alba, waxflower roz, alstroemeria rosie, mix de verdeata si alte materiale. Toate aceste flori formeaza un aranjament superb, pe care o sa il admirati minute intregi chiar si voi! 

Asociati cu regalitatea, trandafirii mov sunt cu adevarat speciali si va recomandam sa ii daruiti doar la ocazii deosebite, pentru ca persoana iubita sa se poata bucura de ei pe deplin. Astfel, va recomandam Buchetul 25 Trandafiri Mov “Mystery”. Impresioneaza prin culoarea florilor, dar si prin simplitate, fiind decorat doar cu o panglica din dantela mov. 

Si bineinteles, nu puteau lipsi trandafirii rosii, simbolul pasiunii si al dragostei mature. De aceea, va sugeram Buchetul Big Passion, realizat din 57 de trandafiri rosii si un ambalaj elegant, care se potriveste perfect florilor, fara a le eclipsa. Trandafirii rosii nu mai au nevoie de nici o prezentare si sunt potriviti chiar si pentru a fi daruiti zilnic persoanei iubite. 

In incheiere, am vrea sa stim care este buchetul vostru preferat dintre cele prezentate!