O carte inedita, din care veti avea ce invata: Repertoarul Amorului

18 Nov 2019
O carte inedita, din care veti avea ce invata: Repertoarul Amorului

Informatia este cea mai pretioasa resursa pe care o avem in ziua de astazi. Si din fericire, spre deosebire de acum douazeci de ani de exemplu, este mult mai usor sa aflam tot ce ne intereseaza despre un anumit subiect, datorita internetului. Cu toate acestea, ar trebui totusi sa nu credem tot ce este scris pe un website si sa ne luam informatiile din mai multe surse, pentru ca oricine are acces la internet poate scrie tot ce isi doreste, de multe ori dezinformand. Nu este atat de greu sa va informati chiar si in legatura cu subiecte care par dificile si care sunt de cele mai multe ori tinta fenomenului ,,fake news”. 

 

Bineinteles ca de cele mai multe ori, anumite informatii le putem gasi foarte usor si in carti. In epoca digitala, cartile inca au o mare cautare si speram ca asa va fi si de acum inainte. Carti cu subiecte controversate, care imprastie stiri false sunt mult mai putine decat website-uri, asa ca daca nu sunteti siguri de un anumit subiect, puteti sa va informati dintr-o anumita publicatie. 

 

Si pentru ca oamenii sunt diferiti, prefera si lecturi diferite. Unora le plac romanele politiste, altii adora genul horror sau romanele de dragoste cu final fericit. Sau cartile cu subiecte considerate tabu, despre care putini au indraznit sa scrie. Important este sa cititi, indiferent de genul care va place, pentru ca doar asa o sa puteti sa va imbogatiti vocabularul, sa va mentineti mintea sanatoasa si sa va relaxati, desprinzandu-va de tot ceea ce inseamna cotidian. 

 

Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie si cu siguranta veti fi in cautarea cadourilor ideale, dar si a celor mai bune lecturi pentru concediu, in continuare o sa va prezentam o carte inedita, din care cu siguranta veti avea de tras niste concluzii. Nu va lasati pacaliti de titlu, pentru ca va asiguram ca o s-o gasiti interesanta si o veti recomanda si altor persoane. Este vorba despre Repertoarul Amorului, de Stelian Tanase, o carte care la prima vedere ar putea starni controverse. 

 

Din fericire, nu este decat o carte ce prezinta povesti de amor celebre din istoria omenirii, povesti care intr-un fel sau altul au influentat lumea asa cum o stim astazi si mai ales, conceptul de iubire. Sunt povesti din care unele persoane au avut de invatat si nu le-au repetat si povesti care desi puteau preveni anumite situatii, au fost intelese abia cand era prea tarziu. 

 

Cartea contine 69 de povesti telegrafice despre viata amoroasa a marilor personalitati care au trait din cele mai vechi timpuri si pana acum: Kafka, Stalin, Hitler, Frida Kahlo, Edith Piaf, Coco Chanel sau Marilyn Monroe. Nici marile nume romanesti nu au scapat de problemele amoroase, asa ca veti regasi povesti si despre Bazu Cantacuzino, Enescu, Regele Mihai sau Regina Maria. Unele dintre aceste povesti au schimbat cursul istoriei, astfel ca va puteti da seama cat de puternica poate fi o iubire. 

 

Este o carte care se citeste usor si pe care cu siguranta o sa o apreciati si poate reprezenta un cadou ideal pentru cineva care este fan al acestui gen de lectura.