Noua colecție de trolere si rucsacuri Thule, biletul tau către călătorii reușite

Autor: Panait Dan
13 Aug 2019
Noua colecție de trolere si rucsacuri Thule, biletul tau către călătorii reușite

Bucuria unei noi călătorii poate fi umbrita cu usurinta de lipsa unui bagaj de calitate. Însă toate grijile tale legate de siguranța si confort vor deveni doar o amintire după ce vei descoperi noua colecție de trolere si rucsacuri Thule din oferta Valigeria.ro. Merită sa investesti intr-un produs care sa iti demonstreze de la prima călătorie ca este un partener de încredere pe termen lung.

Un bagaj de vacanta care ar trebui sa se afle in atenția ta bifează trei caracteristici generale extrem de importante: rezistenta, manipulare ușoară și compartimentare inteligentă. Aceste criterii îți vor asigura o excursie relaxanta, care sa te încarce cu energie și cu voie buna.

Rucsacurile si trolere Thule te fac sa simti ca fiecare calatorie este una de lux

Brandul Thule se pricepe sa isi faca clienții sa se simtă speciali, recompensați pe măsura așteptărilor. Singura ta provocare va fi sa iti alegi produsul care ti se potrivește. Dacă obisnuiesti sa faci călătorii de cateva zile, de tipul city break-uri, atunci nu ai nevoie sa iei la tine mai mult de un bagaj de mână. Trolerul de cabina Revolve se incadreaza perfect in limitele companiilor aeriene – 55x35x23cm, așa ca vei scapa de emoțiile de la poarta de îmbarcare. Modelul are interior generos, este compartimentat cu buzunare de plasa si benzi elastice, așa ca nu te va dezamagi la capitolul spațiu. Si avantajele pe care le oferă trolerele Thule nu se sfarsesc aici. Produsul este securizat cu încuietoare cu cifru, sistem TSA (Transport Security Administration, autoritatea americana pentru siguranța în transporturi) și fermoar rezistent la presiune.

 

troler cabina Thule

Dacă laptopul iti este des un camarad de drum, atunci mizează pe un bagaj de vacanta conceput special pentru călătorul modern. Rucsacul Urban Thule Subterra Mineral iti protejează echipamentele electronice și include un compartiment Power Pocket pentru gestionarea cablurilor între dispozitiv și incarcatorul mobil.

rucsac laptop Thule Subterra Mineral

Dar ce faci in cazul călătoriilor business care impun un look rafinat, dar confortabil? Un rucsac nu este tocmai o alegere potrivită. Bagajul de vacanta trebuie sa îți completeze cu stil aspectul, așa ca este recomandat sa alegi un produs elegant, minimalist, usor de asortat. Îti recomandam un troler care are in componenta și geanta detasabila pentru laptop.

In cazul in care urmează sa pleci într-o călătorie mai lungă de cateva zile ori daca iti place sa faci mult shopping in strainatate, atunci va trebui sa iei in considerare ca doar un bagaj de cabină nu se va ridica la nivelul așteptărilor tale. Investeste intr-un troler mare Thule de pe Valigeria și vei simți ca ai făcut cea mai buna alegere cand vei observa ca toate obiectele tale personale au încăput cu succes în el.

Toate trolere Thule sunt realizate din policarbonat rigid, un material rezistent la uzură.
Cele 4 roti duble din cauciuc, ce se rotesc la 360 de grade, și manerul telescopic te vor ajuta sa iti transporti bagajul cu usurinta chiar și in aglomerația de la aeroport.
Interiorul spatios, compartimentat cu buzunare de plasa si benzi elastice te va impresiona mai mult decât îți imaginezi. Încă un beneficiu pe care ofera produsele Thule il reprezinta incuietoarea cu cifru, sistem TSA (Transport Security Administration, autoritatea americana pentru siguranța in transporturi) și fermoar rezistent la presiune. Astfel vei reuși sa previi orice fel de evenimente neplăcute ce pot sa apară in timpul unei călătorii.


Investeste intr-un bagaj de calitate si vei simți ca fiecare călătorie pe care o intreprinzi este una de lux de la Valigeria