Noua colecție de paturi tapițate te așteaptă pe MicMobilier.ro!

Autor: Panait Dan
11 May 2021
Noua colecție de paturi tapițate te așteaptă pe MicMobilier.ro!

Magazinul online MicMobilier.ro vine în întâmpinarea celor care doresc să își amenajeze locuința de la zero și propune o gamă bogată de mobilier pentru toate gusturile și buzunarele. Selecția include mobilă de cea mai înaltă calitate, o parte din aceasta fiind produsă în România: paturi duble tapițate și saltele, canapele fixe și extensibile, colțare fixe și extensibile, fotolii, măsuțe pentru living.

Paturile duble tapițate sunt alegerea ideală pentru persoanele care își doresc un dormitor elegant și rafinat. Modelele din colecția nouă vin în culori foarte versatile, cum ar fi: gri, crem, maro, albastru deschis sau roz-pudră. Aceste culori se potrivesc cu diverse nuanțe de culoare, metale și finisaje, astfel că alegerea unor decorațiuni complementare nu va fi dificilă. Culorile neutre sunt ideale pentru obținerea unei atmosfere calde și liniștitoare în dormitor.
În plus, toate paturile tapițate au și o tăblie moale și comodă, perfectă pentru persoanele care citesc înainte de somn sau privesc televizorul din pat, aceasta asigurându-le o poziție confortabilă. Un alt avantaj al acestor paturi este prezența spațiului de depozitare, o soluție excelentă pentru menținerea ordinii în dormitor și eficientizarea spațiului din dressing.

În oferta MicMobilier.ro găsiți paturi duble tapițate cu somieră, iar unele modele vin la pachet și cu o saltea. Totuși, pentru paturile care se comercializează fără saltea veți putea să vă alegeți una din secțiunea dedicată saltelelor. Aici veți găsi saltele clasice si ortopedice, cu arcuri fabricate din oțel-carbon, arcuri tip Bonell sau spumă poliuretanică.

Produsele de mobiler expuse în magazinul online pot fi vizualizate și testate în magazinul fizic, situat în București, Sector 3, Calea Vitan nr. 289.

Despre MicMobilier.ro

MicMobilier.ro este magazinul online de mobilă al Adva Home Design SRL, iar produsele comercializate pe site se află în stoc și pot ajunge la client într-un timp scurt. Toate piesele de mobilier sunt bine ambalate și pot fi livrate oriunde în țară. O parte semnificativă din canapelele și colțarele din magazin sunt produse local.
Adva Home Design SRL face parte din grupul Casa 2002, care este prezent pe piața de mobilier din România de aproape 20 ani, activitatea sa concentrându-se în regiunea București-Ilfov. Tot aici grupul deține o fabrică de mobilă și operează o rețea de 6 magazine, unde jumătate din numărul de canapele și colțare sunt create și produse în România.