Moldwood a participat la una dintre cele mai importante expoziții ale industriei de mobilier, echipamente și accesorii

01 Oct 2021
Moldwood a participat la una dintre cele mai importante expoziții ale industriei de mobilier, echipamente și accesorii

Toți cei care au dorit să își redecoreze ambientul în care locuiesc sau să facă o schimbare de mobilier, au fost invitați la Romexpo pentru a participa la unul dintre cele mai prestigioase evenimente ale industriei de profil, Expo BIFE-SIM – Expoziție specială cu vânzare ce reunește întreaga industrie de mobilier, echipamente și accesorii.

Evenimentul a avut loc în perioada 23-26 septembrie 2021, fiind organizat de către Asociația Producătorilor de Mobilă din România și CCIR, în parteneriat cu Romexpo.

Fiind o oportunitate de a promova cele mai recente colecții, dar și de a prezenta noutăți din domeniul mobilei, evenimentul s-a adresat atât companiilor de profil din România și din străinătate: producători, importatori, distribuitori de mobilier, decorațiuni specifice sau echipamente și accesorii pentru industria lemnului, cât și tuturor celor care doresc să realizeze o amenajare interioară pentru diverse spații.

Totodată, expoziția a reunit și o serie de specialiști în design interior, astfel încât, clienții să poată beneficia de cele mai bune sfaturi prin care să-și poată transforma casa în căminul ideal, ținând cont de stilul de amenajare dorit, dar și de preferințele fiecăruia. În acest sens, evenimentul a fost divizat în sectoare tematice, reunind Salonul de mobilier clasic, design, confort, decorațiuni și corpuri de iluminat și Salonul de bucătării care completează conceptul de amenajare și design interior.

Moldwood, una dintre cele mai apreciate companii ce produce o gama vastă de mobilier din lemn masiv, nu a putut lipsi de la acest eveniment. Este cea de-a VI-a participare a companiei la BIFE-SIM, în cadrul expoziției aducând în atenția publicului cele mai vândute și apreciate produse din colecțiile pentru dormitor și living.

“După o perioadă problematică generată de pandemie, ne-am dorit foarte mult să venim în întâmpinarea clienților cu produsele noastre gândite special în acest răstimp. Au fost foarte mulți cei care au resimțit nevoia unei schimbări în ambientul în care trăiesc, fie că și-au achiziționat case noi care trebuie mobilate, fie că pur și simplu, au dorit să reamenajeze spațiul existent. Tocmai de aceea, am pus accentul pe confort și calitate, valorile care definesc, de-altfel, brandul Moldwood” a declarat Veaceslav Șumilin, administratorul companiei.

 

Moldwood reprezintă în România fabrica de mobila Ergolemn din Republica Moldova. Ergolemn a fost înființată în 1999 și, de atunci, a reușit să aducă pe piața locală o ofertă bogată în materie de produse din lemn masiv și canapele tapițate cu piele naturală sau stofă. În 2016 a intrat pe piața din România, deschizând un showroom în București.

Într-o lume care pune tot mai mult accent pe mobilierul din PAL sau MDF, Moldwood a reușit să se impună pe piața de profil cu mobilier produs din lemn de fag, stejar sau frasin.

Încă un avantaj adus inclusiv clienților din România este posibilitatea de personalizare a produselor, atât pe dimensiunile dorite, cat și utilizând tipuri de piele, textile sau lemn dorite de client.

Printre planurile de viitor ale Moldwood se numără și extinderea pe piețele internaționale. Tocmai în acest sens, compania va participa la o nouă expoziție de profil ce va avea loc pe 29 octombrie la Moscova.