Marketingul digital, noua generație de tactici și strategii de promovare

14 Jul 2020
Marketingul digital, noua generație de tactici și strategii de promovare

 

Publicitatea îmbracă diverse forme la ora actuală. Scopul a rămas același, dar s-au schimbat și adaptat mijloacele. Așadar, negreșit, orice formă de publicitate are mai întâi de toate un factor economic ca țintă, întrucât obiectivul este cel de a crește vânzările și de a extinde activitatea. Ce formă de publicitate este mai eficientă? Ce prinde mai bine la public? Ce merită încercat în zilele noastre? Tendința este de a miza pe online, dintr-un considerent ce ține de stiul de viață al publicului actual – petrece mai mult timp online, deci aici trebuie să și găsească domeniile de interes, produsele de care are nevoie.

Marketing online sau cum să fii vizibil online

Caută și vei găsi – totuși unii au un business, sunt foarte buni în ceea ce fac, dar nu au o prezență online sau dacă o au publicul nu îi găsește pentru că află despre ei ocazional. Marketingul online poate fi de ajutor. Descoperim despre acest concept și complexitatea de abordări ce o implică de la specialiști în domeniu, o agentie digital marketing, E-Advertising.

Vizibilitatea în motoarele de căutare presupune o luptă acerbă. Motorul de căutare implică un algoritm complex din care anumiți factori dictează poziția pe care o oferă site-urilor, în lista rezultatelor. O agenție de digital marketing în primul rând asta va face, un plan, o strategie pentru ca poziția unui site să crească. Nu este însă o muncă ușoară, ci un domeniu dinamic în care rezistă desigur cei care se vor adapta rapid la schimbările ce apar.

Această practică ce presupune generare de trafic organic către un site este doar o parte din ce presupune marketingul online. SEO va cunoaște completare prin strategii ce au în vedere prezența și activitatea în social media, prin email marketing, content marketing printre altele.

Altfel spus, publicul țintă ajunge la tine și nu trebuie să fie dezamăgit. Are nevoie de un brand solid, de încredere, de siguranța alegerii, de calitate. Toate tehnicile de marketing țintesc spre acest aspect.

Cât de eficient este marketingul online? Tinerii sunt activi pe rețele sociale, oamenii de afaceri sunt activi pe email, publicul larg folosește smartphone-ul zilnic, pentru a citi presa, a căuta informații, servicii etc. Așadar, potențial există, dar trebuie exploatat corespunzător.

Există specialiști pentru orice domeniu, așadar în ceea ce privește digital marketing există cunoscători ai nișei precum E-Advertising care vor propune, mai întâi de toate, marketingul ca strategie în sine pentru orice tip de business.

Două dintre cele mai importante resurse, timpul și banii, sunt puse în joc. Marketingul digital va optimiza modul în care publicul află despre un brand. O astfel de alegere este specifică contextului modern, este noua generație de advertising și în complexitatea sa de tactici implicate, nu are șanse să fie detronat curând.

Cine este E-Advertising

Sub deviza „We place you on top”, agenția de digital marketing E-Advertising este activă pe piața de profil de mai bine de 9 ani. Oferă servicii SEO, SEM, de marketing și web development. Pentru oferte personalizate și audit complet și profesional cei interesați pot accesa pagina oficială.