Mariajul tău nu mai poate continua? Contactează un avocat de divorț din Iași și lasă totul în seama lui

Autor: Panait Dan
26 Apr 2021
Mariajul tău nu mai poate continua? Contactează un avocat de divorț din Iași  și lasă totul în seama lui

Un mariaj nereușit nu poate fi reparat la nesfârșit. Indiferent de motivul care a dus la destrămare, cea mai bună cale spre un nou început este să contactezi un avocat de divorț din Iași și să îl lași să îți apere interesele.

Fie că te confrunți cu refuzul partenerului, fie că există neînțelegeri în ceea ce privește partajul bunurilor ori încredințarea minorului, un specialist în domeniu va găsi cele mai bune soluții pentru tine.

Unde găsești un avocat bun pentru divorț în Iași?

Dacă te-ai hotărât să începi o nouă viață, primul pas pe care trebuie să îl faci este să angajezi un avocat de divorț din Iași. Principala condiție este să cauți informații despre avocații cu experiență în Dreptul familiei, care îți pot oferi consultanță juridică și asistență juridică în probleme precum divorț, încredințarea minorului, pensii de întreținere, etc. Avocatul Andreea Chelaru din Iași oferă asistență juridică în cauze privind Dreptul familiei de la formarea dosarului și redactarea acțiunii de divorț până la consilierea post-divorț. Specialistul se ocupă de efectuarea corectă a fiecărui demers, indiferent de complexitatea cazului.

Cum te poate ajuta un avocat de divorț din Iași să câștigi?

La inițierea despărțirii legale trebuie format un dosar cu actele necesare pentru divorț. Procesul birocratic este obositor și complex, astfel că ai nevoie de un avocat care să se ocupe de fiecare etapă în parte și să întocmească toate documentele juridice necesare. Spre exemplu, cererea de chemare în judecată trebuie să cuprindă o serie de informații care îți pot da adevărate bătăi de cap dacă nu ai experiență în domeniu.

Un avocat de divorț din Iași te va ajuta să treci cu bine peste toate demersurile juridice și va ști cum să soluționeze orice provocare care mai apare pe parcursul procesului. Acesta îți va apărea drepturile dacă nu reușești să împarți corect bunurile cu partenerul tău. De asemenea, avocatul de divorț va pune în aplicare cunoștințele juridice și în cazul în care sunt implicați minori și trebuie plătită o pensie de întreținere.

Un proces de divorț poate dura între trei luni și un an, în funcție de gradul de înțelegere al părților implicate, ceea ce înseamnă că este o perioadă lungă și că nu poți trece peste ea fără sprijinul unui specialist în domeniu. Serviciile oferite la un cabinet de avocat de divorț din Iași te vor ajuta să treci mai ușor peste acest impas din viața ta.

Procesul de divorț nu este greu de gestionat doar din punct de vedere emoțional, ci și juridic, astfel că este indicat să contactezi un specialist în Dreptul Familiei pentru a simplifica situația ta.