Magazinul Gepas se găsește acum și în mediul online

20 Jun 2019
Magazinul Gepas se găsește acum și în mediul online

Interpreta de muzică populară, Paula Butușină a ales să se axeze și în online, deschizând gepas-mag.ro. Site-ul de încălțăminte își are bazele în magazinul fizic, a cărei existență este mai mult de 20 de ani. Respectata cântăreață se orientează către marea pasiune a femeilor și anume pantofii. Deși este un magazin dedicat părții feminine, aceasta a ales să le ofere și bărbaților oportunitatea de a-și achiziționa încălțăminte la cea mai înaltă calitate.

Gepas-mag.ro are o gamă largă de pantofi, care se regăses de asemenea și în magazinul fizic. Atât încălțămintea și gențile pentru femei, cât și încălțămintea pentru bărbați sunt confecționate din materiale durabile și de calitate. Pe de altă parte, dacă te hotărăși să cumperi o pereche de pantofi eleganți și nu știi cum să-i întreții, pe site ai o secțiune despre întreținerea produselor. Tipurile de încălțăminte pe care gepas-mag.ro ți le pune la dispoziție sunt: pantofi cu toc, pantofi casual, sport, balerini, sandale, cizme și botine. În sfera bărbaților se află pantofii eleganți, casual, papuci, pantofii sport dar și sandale.

Pe lângă gama largă de încălțăminte, Gepas comercializează și accesorii precum curele sau genți pentru femei. Așadar, dacă îți lipsește ceva la ținuta perfectă, cu siguranță este o geantă din piele naturală. Comanda poate face online pe site-ul gepas-mag.ro, prin telefon sau prin intermediul email-ului. Metodele de plată sunt și ele la îndemâna oricui dorește să achiziționeze produse, respectiv plată ramburs, prin transfer bancar sau online cu cardul. Modalitățile de plată sunt făcute pentru a-ți ușura modul prin care faci cumpărăturile, astfel ai trei metode prin care poți plăti.

La fel ca și calitatea produselor, brandurile pe care le comercializează Gepas se află la nivel înalt. Acestea sunt Nike-Invest, Flavia Pasini, Pepe Jeans, Catali, Le Coq Sportif, Karisma, Pass Collection, Epica, Otter, Kiarfles, Herisson, Leoflex, Ara, Nevalis, The Flex, Imac, Suave, și Angel Blue. Ai o gamă de produse destul de largă, de unde poți alege diferite modele și tipuri de încălțăminte. Tot ce trebuie să faci este te hotărăși asupra produsului preferat și să lași totul în seama site-ului gepas-mag.ro.

În ceea ce privește nepotrivirea produselor cu dorințele cumpărătorilor, Gepas are și politica de retur. Această secțiune se află de asemenea pe site-ul magazinului și este facilă pentru toată lumea. Totul constă într-un formular și căteva reguli de bază ale produselor returnate.

Timpul de așteptare pentru sosirea comenzilor este de 1 până la 3 zile lucrătoare. Pentru a căpăta încrederea clienților, Gepas are pe site și o secțiune dedicată părerilor cumpărătorilor, pe care o poți vizita accesând gepas-mag.ro.

Dacă dorești să fii la curent cu toate noutățile și ofertele de pe site, te poți abona la NewsLetter, dar și prin urmărirea conturilor de Facebook și Instagram. Gepas este orientat către client și își dorește o comunicare cât mai bună cu potențialii și actualii cumpărători.