Locuri de munca online fara experienta

Autor: Comunicat
16 Jul 2020
Locuri de munca online fara experienta

Desi poate parea surprinzator, exista literalmente sute de companii care se intrec in oferte de oportunitati de locuri de munca online fara experienta.

Poate mai putin cunoscut este faptul ca exista multe optiuni de locuri de munca pe internet, atat full time, cat si cu program redus.

Daca esti studenta sau ai un job care nu iti permite decat sa platesti facturile si sa iti intretii nevoile de baza, afla ca job-urile online iti pot asigura un venit care iti permite sa uiti de grija salariului de la luna la luna.

Daca esti la inceput de drum si nu ai experienta profesionala, te sfatuim sa iti indrepti atentia catre companiile care ofera frecvent  programe de dezvoltare pe termen lung. Acestea din urma pot include training-uri, certificari, mobilitate internationala, platforme online de pregatire, consiliere in cariera si cursuri de abilitati interpersonale ce constau in comunicare, relationare, leadership.

In continuare, ne-am propus sa iti prezentam cateva din cele mai cautate locuri de munca online oferite cel mai frecvent de companii, pe care le poti avea in vedere la inceput de cariera:

Reprezentant relatii cu clienti / Customer care representative

Presupune mentinerea unei relatii apropiate cu clientul si imbunatatirea procedurilor de customer service. Un job de reprezentat relatii clienti iti ofera training specializat gratuit si posibilitatea de a creste in functie, un program flexibil, salariu motivant si colegi tineri.

Jobul are, insa, si puncte in minus: trebuie sa te familiarizezi in detaliu cu toate produsele companiei intr-un timp foarte scurt si sa inveti iti pastrezi calmul pentru a putea face fata chiar si clientilor dificili.

Tehnoredactor

Veniturile independente sunt in plina expansiune. Migrarea multor publicatii scrise catre editii online a facut ca jobul de editor sa fie foarte cautat si apreciat in zilele noastre. Pentru a reusi, ai nevoie de bune abilitati de redactare a textelor si de suficient timp pe care sa il acorzi subiectelor abordate.

Pentru scrierea de continut original pentru bloguri, site-urile companiilor, ebook-uri sau articole de presa ai nevoie de o buna cunoastere a gramaticii limbii in care scrii si desigur, de un dram de talent.

Blogger

Blogurile. Sunt nelipsite in aceste zile. Toata lumea le face. Insa nu vei castiga bani doar scriind despre pasiunile tale. Te sfatuim sa iti alegi mai intai nisa pe baza factorilor de piata. Atunci cand vine vorba de blog, alege un domeniu la care te pricepi si care sa aiba un volum oarecum decent de cautare de Google si cererea pietei.

Poti incepe sa scrii despre un anumit subiect, sa postezi fotografii, video si link-uri catre alte site-uri, ori poti republica alte articole sau stiri. Cheia este sa publici in mod regulat continut original care sa ajunga la audienta ta tinta.

Model videochat

Jobul de model videochat se afla in topul celor mai cautate si bine platite locuri de munca online fara experienta. La Art Studio iti poti contura cu usurinta un viitor in care tu detii controlul. Alegand un job de model online in cadrul studioului de videochat, iti poti indeplini visurile cu ajutorul castigurilor fabuloase din videochat. Nu ai nevoie de experienta, ci doar de perseverenta si incredere in tine.

Vei beneficia de un contract legal de munca, bonusuri lunare, cadouri si comisioane progresive in functie de performantele tale. Noi venim cu training-ul care te va ajuta sa acumulezi cunostintele de care ai nevoie pentru a cunoaste succesul. Tu vii cu motivatia, ambitie si seriozitate. Iti povestim mai multe detalii la interviu!