Little Prints- partener de încredere pentru părinți și bebeluși

29 Sep 2021
Little Prints- partener de încredere pentru părinți și bebeluși

Little Prints este unul dintre magazinele de pe piață care vine spre părinți și copii cu o gamă variată de produse și accesorii în acest sens.

Este recunoscut și apreciat pentru calitatea și versatilitatea produselor pe care le oferă, intrând de câțiva ani buni în topurile preferințelor.

Little Prints deține și un site online cu același nume de unde publicul interesat poate cumpăra tot ce este necesar pentru creșterea prichindeilor.

 

Gama de produse Little Prints

 

Deține produse indispensabile pentru orice familie. Produse precum cele esențiale pentru newborn, suzete, jucării de dentiție, clipuri suzete, bavete, păturici, articole vestimentare, accesorii, produse pentru perioada diversificării și multe altele.

De menționat faptul că Little Prints a fost primul magazin care a adus pe piața din România renumitul brand de suzete Bibs, fiind apreciate și în rândul influencerilor.

 

Toate produsele sunt confecționate din materiale non-toxice, ceea ce asigură siguranța și sănătatea bebelușilor.

Aici găsim calitate premium la prețuri accesibile pentru orice buzunar. Se pot comanda foarte ușor online, pentru că la fiecare produs sunt disponibile detaliile de care aveți nevoie. Materialul din care este confecționat, vârsta recomandată, instrucțiuni, model, culoare și dimensiuni.

 

Este important ca orice produs care intră în contact cu bebelușul să prezinte încredere și să fie de calitate pentru că știm foarte bine că cei mici sunt foarte sensibili, iar imunitatea lor nu este foarte bine dezvoltată. Prin aceste produse le putem oferi siguranță și protecție.

 

De asemenea, articolele vestimentare trebuie să fie confecționate din bumbac, fiind un material recunoscut pentru proprietățile și beneficiile sale. Este o țesătură hipoalergenică, ce previne iritațiile, deci este foarte blândă cu pielea celui mic. Se va simți confortabil, fiind un material delicat și fin care lasă pielea să respire.

 

Produsele și accesoriile pentru diversificare sunt confecționate dintr-un silicon alimentar care nu conține BPA și PVC. Sunt deci non toxice, iar bebelușul va fi ferit de accidentări.

Indiferent de categorie sau produs, Little Prints vine cu variante de culori și modele inedite.

Puteți regăsi inclusiv promoții și reduceri la anumite game de produse.

 

Little Prints- partener de încredere pentru părinți și bebeluși

 

Un brand de încredere și de drum lung pe tot parcursul etapelor de creștere a micuților. Vine cu soluții eficiente de fiecare dată și are grija ca bebelușii cât și părinții să se bucure de fiecare moment.

Mai multe detalii pe site-ul oficial.

 

 

Date de contact: 0725 766 847

[email protected]