Little Prints – brand premium in materie de produse pentru copii

31 Jul 2021
Little Prints – brand premium in materie de produse pentru copii

 

 

Calitatea primeaza pentru orice produs cumparat pentru ca in joc este sanatatea personala. In special cand vorbim despre copii este nevoie de produse confectionate din materiale cat mai calitative, care sa nu ii afecteze negativ in nici un fel, dat fiind faptul ca acestia inca nu au o imunitate dezvoltata. Cand spui calitate spui Little Prints. Acest magazin online care ofera clientilor unele dintre cele mai bune produse de pe piata destinate copiilor.

 

Este un eshop unde parintii pot gasi tot ce au nevoie cand vorbim despre accesorii pentru bebelusi, inca din prima luna de viata a acestora. Mai mult decat atat, regulat apar noi produse care incanta parintii, pentru ca alaturi de utilitate acestea au si un design deosebit, incadrandu-se in tendintele actuale din lumea fashion. Produse semnate de brandul propriu, alaturi de alte branduri premium de top precum Bibs, Mushie, Finn+Emma si de curand Frigg se pot regasi in catalogul online.

 

Noi produse aparute pe stoc

 

Alaturi de toate produsele deja disponibile pe site-ul celor de la Little Prints, unde stocul este actualizat constant datorita cererii mari de pe piata, acestia au adus si cateva noutati. Lanturile cu clip pentru suzeta sunt cateva dintre acestea. Foarte utile si cu un design interesant, acestea mentin suzeta in apropierea bebelusului, fara a se pierde. Datorita lor suzetele au sanse minime de a fi scapate pe suprafete neigienizate.

 

Clamitele pentru fetite sunt o alta noutate. Acestea sunt brodate si realizate manual, cu dedicare, pentru fetitele chic, mereu in pas cu moda. Totusi in materie de suzete in topul preferintelor se afla suzetele Frigg. Acestea sunt nou aparute pe site si sunt deja indragite. La fel ca cele Bibs sunt realizate din latex natural, insa sunt disponibile si cele din silicon medical. O astfel de suzeta ii calmeaza pe cei mici si le ofera alinarea de care au nevoie, deoarece tetina imita foarte bine sanul mamei. Aceste suzete trebuie alese in functie de varsta bebelusului.

 

Fiind disponibile pentru doua varste respectiv 0-6 luni si 6-18 luni, acestea sunt potrivite pentru orice bebelus care are nevoie de putina alinare inainte de a adormi. Puteti alege din gama variata de nuante si culori in care acestea sunt disponibile, potrivite pentru orice tinuta optati pentru cel mic. Parintii aleg produsele disponibile la Little Prints datorita calitatii si sentimentului de siguranta ca cel mic este ferit de pericole si ca nici un material nu ii dauneaza sanatatii, alaturi de utilitatea crescuta a acestor produse.

 

Accesati site-ul pentru a descoperi toata gama disponibila si alegeti ceea ce este necesar pentru cel mic.

 

Contact:

[email protected]

+4 0725 766 847.