Lastra din ceramica, solutia perfecta pentru insula de bucatarie?

Autor: Comunicat
25 Jan 2022
Lastra din ceramica, solutia perfecta pentru insula de bucatarie?

Insula de bucatarie, element versatil si de efect

Lastrele din ceramica reprezinta rezultatul celei mai noi tehnologii in ceea ce priveste productia gresiei si a faiantei. Mai mult decat atat, o lastra ceramica portelanata are avantaje superioare celei din marmura, precum rezistenta si soliditate. Se preteaza in special pentru insulele de bucatarie, carora le da un aspect interesant, modern, plusand si la capitolul versatilitate.

In bucatariile moderne se pune mai mult accent pe utilitatea tuturor elementelor, pe crearea spatiului si pe confortul bucatarului, astfel ca au devenit foarte populare insulele de bucatarie, care ofera mai mult spatiu pentru gatit, pentru depozitare, dar si mai multe locuri la masa.

O insula de bucatarie este, deci, un obiect multifunctional, care poate fi valorificat in functie de nevoile unei familii. Unul dintre cele mai utilizate materiale pentru realizarea acestora sunt acele lastre versatile si rezistente din ceramica.

Trecand peste rolul deosebit de important al insulelor in ceea ce priveste gatitul, ele pot asigura tot confortul si pentru munca de acasa, datorita suprafetei netede si a spatiului generos de desfasurare.

Lastra din ceramica – optiune avantajoasa pentru insula de bucatarie

Lastra este o piesa din ceramica, de dimensiuni mari, realizata prin tehnologii noi. Lastrele se preteaza atat pentru bucatariile de apartament, cat si pentru cele din case, datorita faptului ca au un aspect deosebit de interesant si de versatil, care se potriveste in orice stil de design.

Caracteristicile de exceptie ale ceramicii portelanate o fac sa fie o optiune foarte buna atat pentru bucatarii, cat si pentru bai, dar si pentru placarea scarilor exterioare sau a pervazurilor. Rezistenta materialului la factorii externi il ajuta sa se mentina bine in timp si sa aiba un aspect ca nou chiar si dupa mai multi ani.

In cazul insulelor de bucatarie, lastra este una dintre cele mai indicate alegeri. De ce? Pentru ca se comporta excelent in fata temperaturilor foarte ridicate, a zgarieturilor, a produselor de curatenie, a socurilor mecanice. In plus, ceramica este recunoscuta pentru faptul ca este un material deosebit de usor de intretinut, ea putand fi stearsa rapid, fara sa ramana urme, iar curatarea se face fara un efort mare.

Lastre din ceramica durabile, furnizate si montate de profesionisti

Prelucrarea unor lastre de ceramica necesita o atentie deosebita, iar la acest lucru exceleaza expertii de la Proweststone. Ei utilizeaza materie prima de cea mai buna calitate, care provine de la un celebru brand italienesc, pe care o prelucreaza cu cea mai mare grija si atentie, folosindu-se de tehnologii noi in domeniu.

Specialistii Proweststone se deplaseaza acolo unde sunt solicitati, pentru a efectua masuratori precise, iar livrarea si montajul produselor se face la cele mai inalte standarde, clientii beneficiind de consiliere gratuita, atat inainte, cat si dupa vanzarea propriu-zisa.

In concluzie, o lastra ceramica de calitate aduce avantaje nenumarate intr-o locuinta, fiind un element care imbraca foarte frumos o insula de bucatarie, dar care ajuta si la pregatirea mancarii in conditii de spatiu si confort la superlativ. Pentru a beneficia de lastre care sa fie utile, versatile, rezistente si care sa dea un plus de valoare intregului spatiu locativ, se poate apela la Proweststone, care asigura servicii de calitate in privinta consilierii, a realizarii de lastre, a livrarii si a montajului.