Ingrijirea ojei semipermanente

13 Jul 2020
Ingrijirea ojei semipermanente

femeie trebuie sa aiba grija de imaginea ei, iar unghiile nu fac exceptie. Pentru a se bucura de o imagine demna de invidiat trebuie sa acordati o atentie desebita ingrijirii unghiilor. Adesea majoritatea doamnelor si domnisoarelor opteaza pentur aplicarea unghiilor cu gel, sau a ojei semipermanente si asta pentru ca un lac de unghii simplu, nu este intotdeauna alegerea potrivita, intrucat rezista mult mai putin pe unghie, pana la maxim o saptamana si mai mult decat atat adesea nu ofera rezistenta necesara unghiilor. Tocmai de aceea unghiile cu gel sunt varianta salvatoare pentru multe persoane.

Despre oja semipermanenta

Oja semipermanenta este alegerea multor doamne si domnisoare si asta pentru ca ofera o imagine frumoasa a unghiilor, nu afecteaza unghia si va puteti bucura d eo manichiura de calitate pentru cateva saptamani bune. Insa pentru ca aceste lucru sa se concretizeze produsele trebuie sa fie achizitionate din magazine de profil, asta daca alegeti sa faceti lucrul acesta chiar la dumneavoastra acasa, dupa ce ati urmat in prealabil un curs.Ce este si cum se aplica?

Oja semipermanenta este un lac de unghii a carei consistenta este similara cu cea a unei oje clasice, insa diferenta dintre cele doua este ca rezista mult mai mult pe unghie. Se usuca cu ajutorul unei lampi UV, iar aspectul pe care il ofera timp de aproximativ 4 saptamani este absolut ireprosabil. Nuntele sunt mutiple, ceea ce inseamna ca aveti o gama larga si accesibila de alegere. Se pot aplica diverse modele peste oja.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt relativi simplu, iar ultima parte implica uscarea la lampa UV. De asemenea, finish-ul pe care il ofera este similar cu gel al unui lac de unghii obisnuit.

Cum este aplicata oja semipermanenta?

Inaintea aplicarii solutiilor speciale pentru fixarea ojei semipermantenle, toti ceilalti pasi sunt idientici cu aplicarea unui lac de unghii obisnuit. Adica, unghiile se vor inmuia in apa calda pentru indepartarea cuticulei, iar dupa aceea unghia trebuie pilita ca in cayul aplicarii gelului si apoi degresata cu substantele speciale.

Pentru o rezistenta mai mare este ideal sa fie aplicata o baza incolora, cu rol protector si de fixare a ojei semipermanente.

Avantajele manichiurii cu oja semipermanenta

Principalul avantaj este ca va bucura de o manichiura impecabila timp de aproximativ o luna de zile. De asemenea, faptul ca se usuca cu ajutorul lampei UV, va permite reluarea activitatilor zilnice in cel mai scurt timp posibil. Oja nu sare de pe unghii, intrucat la final este aplicat un finish ce are rolul de a oferi stralucire si sigilare a ojei. Asadar, va puteti face treburile in voie indiferent de dificultatea acestora.

Sa nu uitam de rezistenta de altfel printre cele mai importante avantaje. Unghia va deveni mai tare, si implicit mai rezistena. Singura parte proasta este necesita intretinere, iar albul care apare intre unghia naturala si oja semipermanenta nu este tocmai de placul tuturor. Insa, intretinerea este cheia unei manichiuri perfecte.

Produsele trebuie sa fie achizitionate de la magazine de profil precum Rosalind.