Inchirieri auto Bucuresti prin compania Rent-a-car-otopeni.ro servicii de top

04 Dec 2019

Daca ti-ai propus sa inchiriezi o masina pentru perioada urmatoare prin intermediul companiilor de inchirieri auto Bucuresti poti gasi varianta ideala Rent-a-car-otopeni.ro  Flota pe care acestia ti-o pun la dispozitie este compusa din peste 70 de autoturisme de cea mai buna calitate. Nu conteaza scopul pentru care inchiriezi, fie ca este vorba de o masina pentru o intalnire de afaceri sau de una economica, cu siguranta la ei vei gasii intotdeauna varianta cea mai potrivita. Daca vei avea nevoie de un scaun pentru copil de o conexiune la internet sau de un gps, la ei le vei primii gratuit pentru fiecare inchiriere de masina.

Poti calatorii oriunde

In momentul in care vei alege serviciul de inchirieri auto Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro vei putea calatorii oriunde, in pretul masinii sunt inclusi km nelimitati. De asemenea ai asigurarea rca si casco. Rezervarea masinii o poti face destul de simplu, fie poti prin intermediul platformei online sau telefonic, daca locuiesti in capitala te poti deplasa personal la sediul companiei. Contractul de inchirere pe care urmeaza sa il semnezi este unul transparent, acolo vei gasi atat obligatiile pe care le ai pe toata perioada in care inchiriezi masina cat si drepturile. In pret sunt incluse asistenta rutiera, inlocuirea masinii in situatia in care aceasta se defecteaza si n u in ultimul rand anvelope in functie de sezonul de inchiriere.

Costurile variaza in functie de categoria masinii pe care urmeaza sa o inchiriezi, ai posibilitatea sa optezi pentru masini din clasa de lux , pentru modele intermediare, gama Suv sau masini low cost. Tarifele se stabilesc si in functie de numarul zilelor de inchiriere, cu cat este mai lunga perioada cu atat vei avea de platit un pret mai mic. Grija fata de client este un criteriu cat se poate de important al celor de la Rent-a-car-otopeni.ro astfel ca masinile dunt in cea mai buna stare tehnica si estetica, au un an nou de fabricatie iar tarifele percepute sunt cat se poate de corecte si transparente. De asemenea daca ii alegi ca parteneri,  poti beneficia de livrarea si predarea masinii gratuit la locatie. Daca aterizezi in aeroportul din Otopeni poti fi asteptat cu masina la terminalul sosiri de catre un reprezentant al companiei, urmeaza semnarea contractului, plata serviciilor si dupa poti pleca in calatorie.

Oferte adresate companiilor si persoanelor fizice

Ofertele pe care compania ti le pune la dispozitie prin serviciul de rent a car Bucuresti se adreseaza atat companiilor din capitala care doresc sa inchirieze masini pe termen lung cat si persoanelor fizice. La semnarea contractului nu vor exista taxe ascunse, preturile vor ramane fixe pe toata perioada desfasurarii contractului, asadar vei beneficia si de transparenta, pe langa serviciile excelente pe care Rent-a-car-otopeni.ro ti le pune la dispozitie.

Avantajele inchirierii pe termen mai lung

Companiile care aleg sa inchirieze pe termen mai lung, in afara de faptul ca ratele sunt mici, vor beneficia si de mentenanta masinilor, Itp, asigurari si toate taxele care tin de o masina.

Daca iti propui sa gasesti o companie de inchirieri auto Bucuresti cu servicii excelente, adaptate in functie de bugetul oricarui client, cu siguranta Rent-a-car-otopeni.ro sunt de fiecare data cea mai buna solutie.