Imprimante HP cu laser – avantaje

20 Oct 2020
Imprimante HP cu laser – avantaje

Imprimantele cu laser de calitate sunt o necesitate pentru birourile de acasă şi companiile mari.

HP este printre cele mai populare mărci de imprimante laser şi produce modele variate, astfel încât fiecare utilizator să poată alege exact ceea ce are nevoie pentru randament şi eficienţă maxime.

Tipuri de imprimante laser

Când cauţi o imprimantă laser, o mare parte din caracteristicile acesteia sunt determinate de nevoile tale. Imprimantele laser sunt deseori caracterizate prin dpi sau de câte puncte pe inch pot produce. Acesta dpi poate varia între 300 şi 2.400 de puncte, iar imprimantele cu un dpi mare oferă o calitate mai bună a imaginii. De asemenea, imprimantele laser sunt diferenţiate de capacitatea de a imprima fotografii şi de tipul de reţea la care se pot lega.

Imprimantele laser all-in-one oferă pe lângă funcţionalitatea de printare şi facilitarea de scanare, copiere sau trimitere fax, iar HP produce o gamă variată de imprimante de acest gen.

În ce excelează imprimantele laser HP

Imprimanta laser HP primeşte cele mai mari note pentru viteza de tipărire şi consumul mic de energie. Compania a investit mult în compararea imprimantelor pe care le produce cu celelalte imprimante şi a căutat să îmbunătăţească viteza cu care aceasta iese din modul de aşteptare şi începe listarea.

De exemplu, o imprimantă HP LaserJet Pro 200 Color M251 poate imprima patru pagini înainte ca o imprimantă Brother comparabilă să se încălzească.

De asemenea, imprimantele HP consuma mai puţină energie decât majoritatea imprimantelor concurente, inclusiv cele Brother.

Un alt avantaj al imprimantelor HP este faptul că se curăţa şi se întreţin uşor pentru că utilizează numai tonere compacte, precum toner HP 44A.

Imprimantele HP sunt silenţioase

Sondajele realizate printre consumatori au relevat faptul că imprimantele HP sunt la fel de silenţioase ca şi celelalte imprimante, chiar dacă oferă un volum mai mare de exemplare pe minut şi funcţionalităţi multiple.

Sunt foarte accesibile ca preţ

HP produce imprimante de înaltă calitate şi este puţin probabil să fii dezamăgit de alegerea făcută. În plus, acestea se pot achiziţiona la preţuri mai mici decât alte imprimante omoloage de la alte firme.

Totodată, consumabilele pentru imprimantele HP sunt accesibile şi poţi găsi toner imprimantă la preţuri extrem de avantajoase. Poţi folosi produsele originale sau poţi alege alternativele compatibile. Tonerele compatibile pot reduce considerabil costurile fără a afecta calitatea sau randamentul.

Sunt uşor de utilizat

O altă caracteristică iconică a imprimantelor HP este faptul că se utilizează uşor şi necesită o perioadă mai mică de instruire pentru a o folosi corespunzător. Meniurile sunt intuitive şi bine configurate, astfel încât navigarea prin funcţiile imprimantelor HP se realizează în modul cel mai firesc şi fără probleme.