Ieftin, bun şi divers cu CraiovaRentacar.ro!

19 Apr 2021
Ieftin, bun şi divers cu CraiovaRentacar.ro!

Craiova Rent a Car este compania care asigură servicii de închirieri maşini în Craiova în condiţiile cele mai bune. Preturi accesibile, modele diverse de masini și servicii impecabile sunt trei factori prin care compania reuşeşte să îşi fidelizeze clienţii şi să se diferenţieze pe piaţa de profil.

Preţurile oferite pentru închirieri maşini în Craiova sunt accesibile

În funcţie de perioada în care se închiriază, preţurile ofertate de compania de închirieri pot fi considerate de la accesibile, până la foarte mici – de la 15 EUR/zi. Mai mult de atât, preţul include servicii care nu vor suporta altă taxă, pe lângă cea plătită pentru închiriere:

 • asigurările RCA şi Casco – toate maşinile au aceste asigurări încheiate, motiv pentru care clienţii nu trebuie să se preocupe de acest aspect;

 • spălarea maşinii – clientului îi va fi livrata o maşină curată, dar nu va fi necesar să o spele la rândul său, înainte de predare;

 • în situaţia în care apare nevoia care să determine înlocuirea maşinii livrate iniţial cu o alta, serviciul este gratuit.

Parcul auto include maşini diverse, care se pot închiria în funcţie de nevoi

Prin CraiovaRentacar.ro se pot închiria între cele mai diverse autovehicule din clasele economic sau lux: small, medium, large, family, estate, premium, SUV-uri, microbuze, maşini automate sau care au cutie manuala. Puteti opta pentru: Dacia Logan, Volkswagen Polo, Renault Clio, Ford Fiesta 2019, Citroen C-Elysee, VW GOLF 1.6 TDI, Skoda Rapid 1.0 Tsi, Ford Focus, Opel Astra J, Skoda Rapid Automată, BMW 118 d AUT, la Ford Transit şi multe altele.

Companiile care nu deţin autovehicule în parcul auto, pot să ia în considerare oferta CraiovaRentacar pentru închirieri maşini pe temen lung, în speţă, leasing-ul operaţional. Vor beneficia de avantaje fiscale şi financiare:

 • plăţi în totalitate deductibile fiscal la momentul efecutarii;

 • autovehiculele nu se includ în bilanţul firmei;

 • la nevoie, maşinile închiriate iniţial se pot înlocui pentru a fi reparate sau pentru a li se asigura mentenanţa;

 • TVA inclus;

 • costurile de mentenanţă şi întreţinere sunt asigurate de Craiova Rent a car;

 • anvelopele sunt schimbate la timp. În mod similar, service-ul şi taxele de drum;

 • asigurările CASCO şi RCA nu intra în grijă clienţilor;

 • nu se percepe avans din preţul maşinii închiriate;

 • leasingul operaţional nu afectează gradul de îndatorare al companiilor.

De asemenea, persoanele fizice care închiriază maşini de la companie pot lua în calcul o astfel de practică nu doar atunci când au drumuri de făcut, undeva anume. Închirierea este o modalitate potrivită de a vedea cum se comportă un anumit tip de maşină în trafic, în vederea achiziţionării ulterioare a modelului respectiv.

Toate autovehiculele de închiriat sunt confortabile şi bine pregătite pentru drum

Pentru compania de rent a car din Craiova este o prioritate confortul şi siguranţa clienţilor săi, motiv pentru care asigură aceste două condiţii la o calitate superioară. Interioarele maşinilor sunt curate şi bine întreţinute, iar starea tehnică a autovehiculelor este impecabilă. Prin urmare, prin toate serviciile sale, compania contribuie semnificativ la ceea ce înseamnă drumuri bune pentru clienţii săi.