Idei de cadouri pentru barbatul vietii tale

01 Sep 2020
Idei de cadouri pentru barbatul vietii tale

Atunci când vine vorba despre a face un cadou unei prietene sau colege, lucrurile sunt un pic mai simple. O bijuterie draguta, o esarfa sau o trusa de farduri sunt intotdeauna bine primite.

Cand ai de cumparat cadouri pentru barbatul vietii tale lucrurile se complica un pic.

De aceea, in randurile ce urmeaza ne-am gandit sa iti oferim cateva idei pentru a face o alegere speciala si pretioasa, care sa dureze si sa aduca aminte cu drag de ocazie.

  • Care sunt cele mai bune 5 idei de bijuterii pentru a face cadouri barbatului vieții tale?

Fie ca este vorba despre o zi de nastere, de onomastica, de ziua indragostitilor, de Paste, Craciun sau Revelion, daca esti alaturi de barbatul vietii tale nu este nevoie sa iti aminteasca nimeni ca trebuie sa faci un cadou.

Si pentru ca de multe ori bijuteriile din argint sunt dintre cele mai durabile dovezi de dragoste, ne-am gandit sa venim cu urmatoarele sugestii:

  • 1. O bratara pentru barbati

Exista multe modele de bratari pentru barbati, cu diferite combinatii si imbinari de materiale. Printre cele mai apreciate sunt bratarile din piele naturala, fie simple, fie impletite, fie combinate cu sfori sau snururi, fie decorate cu tinte, insertii de metale sau capse. Foarte dragute sunt si bratarile din argint, de inox sau cu agate negre.

  • 2. Un lant sau lantisor pentru barbati

O alta bijuterie apreciata de multi barbati este un lant de argint sau de inox. Cu zale sau impletituri diverse, cu model simplu, sfoara, sarpe sau corean, un lantisor pentru barbati e o alegere foarte inspirata.

  • 3. Un inel pentru barbati

Daca partenerului tau ii plac inelele, alegerea unui cadou din aceasta categorie de bijuterii din argint pentru barbatii ofera multiple posibilitati de alegere. Un inel de inox, argint sau oțel cu cap de leu, tigru, dragon, vultur, lup, jaguar, centaur, pantera, coif de spartan etc. poate fi cumparat chiar din magazinul nostru online.

  • 4. Un pandantiv sau talisman pentru barbati

Pandantivele sunt adesea legate de simboluri puternice si sunt considerate protectoare și tamaduitoare. Alegerea unui cadou pandantiv pentru barbati de argint, oțel, inox, cu steaua lui David, cruce, reprezintă un cadou simbolic.

  • 5. O pereche de butoni pentru barbati

Daca va place sa mergeți la evenimente de familie și partenerul tau prefera sa se imbrace impecabil, o pereche de butoni pentru camasa, din argint, inox sau oțel, cu model sau pietre semiprețioase reprezinta un cadou pentru barbati, foarte elegant.

Un dar este întotdeauna apreciat atunci cand se potriveste preferintelor si gusturilor persoanei careia i-l daruiesti. Alegerea lui este recomandat sa fie facuta mai putin din perspectiva a ceea ce iti place tie si mai mult pentru a fi sigura ca barbatul care i-l primeste i-l va gasi frumos, util si-l va purta cu drag.

Printre cele mai importante aspecte de care merita sa tii seama in alegere cadourilor pentru barbatul vietii tale amintim stilul persoanei și ocazia cu care il daruiesti.