Iată 3 metode care te vor ajuta să îți protejezi telefonul vara aceasta la mare

29 Jul 2021
Iată 3 metode care te vor ajuta să îți protejezi telefonul vara aceasta la mare

Având în vedere că a venit vara, cu siguranță ești pregătit să mergi la mare și să te bucuri din plin de acest sezon. Telefonul a devenit nelipsit indiferent de locul în care urmează să mergem, motiv pentru care dacă îți dorești să îl păstrezi într-o stare bună pentru o perioadă cât mai lungă de timp, trebuie să ții cont de câteva aspecte. Căldura, nisipul și apa sunt lucruri de care trebuie să îl ferești pe cât de mult posibil, dacă nu vrei să te alegi cu o pagubă. Pentru a descoperi cum să ai grijă de telefonul tău în sezonul estival, citește în continuare acest articol.

 

Află ce metode să folosești dacă nu vrei ca telefonul tău să pățească ceva la mare:

 

Folosește husă subacvatică dacă vrei să stai în apă cu el

Îți dorești câteva poze care să iasă din tipar și să primească multe like-uri pe rețelele sociale? Atunci poate ar trebui să achiziționezi o husă subacvatică pentru a-l ține în siguranță.Găsești la diverse magazine de specialitate, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Această husă este impermeabilă și îți permite să folosești telefonul sub apă pentru a face cele mai frumoase poze și filmări. Dacă totuși, nu ai în plan să intri cu el în apă, atunci ai și alte metode de protecție la îndemână.

 

Ține-l într-un loc răcoros

Căldura nu este tocmai cel mai bun prieten al telefonului, iar dacă vrei să mergi cu el pe plajă, atunci trebuie să ai toate condițiile pentru ca acesta să fie protejat. Razele soarelui și căldura afectează bateria telefonului și starea acesteia și pentru a evita acest lucru ai grijă să îl ții mai tot timpul într-un loc răcoros. De exemplu, poți să îl ții în geanta de plaja, iar pe aceasta nu uita să o așezi la umbră. O altă variantă este să îl pui într-o geantă frigorifică alături de băuturile pe care vrei să le păstrezi reci.

 

Protejează-l cu husă de lovituri și zgârieturi

Dacă vrei să fii sigur că nimic nu poate să îți strice telefonul, atunci cel mai bine ar fi să îl protejezi dinainte cu husă și folie pentru orice eventualitate. Acestea au grijă ca ecranul tău să rămână intact și spatele telefonului să nu prezinte nicio zgârietură. Accidente pot exista oricând, însă dacă alegi unul din modelele de huse pentru telefoane de la Brandgsm, orice accident nu va avea urmări. Telefonul tău va fi protejat și va arăta ca nou în fiecare zi în care acesta este utilizat.

Vacanțele sunt așteptate cu drag, mai ales atunci când vine vorba despre anotimpul călduros. Toată lumea pleacă la mare și își dorește la final să aibă cel puțin o poză ca amintire din locul în care și-a petrecut timpul alături de cei dragi. Fiindcă telefonul tău poate fi expus multor factori negativi, trebuie să îl protejezi cât mai bine. Cu ajutorul metodelor menționate mai sus, cu siguranță te vei întoarce cu el acasă fără nicio zgârietură.

Sursa foto: Pexels.com