Hungarian Vizsla Inu este pionierul adoptării NFT

04 Jan 2022
Hungarian Vizsla Inu este pionierul adoptării NFT

Vizsla maghiară este mângâiată de Investitorii pieței crypto! Vizsla Inu maghiară, care s-a lansat pe 25 mai, se cumpără chiar într-o medie zilnică de 50 milioane RON. Budapesta, 01 ianuarie 2022 – În șase luni, toate recordurile așteptate anterior au fost doborâte de Vizsla maghiară Inu (HVI), prima crypto monedă maghiară care servește atât investițiilor, cât și scopurilor caritabile. Banii digitali cu zece mii de cvadrilioane de token, adică untăți monetare, s-au dovedit a fi o investiție bună de la început, cursul de schimb a crescut cu mai mult de 10.000.000 la sută în cîteva săptămâni . În iunie, 1.200 de investitori, au văzut fantezie în crypto moneda creată de cei patru tineri maghiari, iar la 1 ianuarie, dimensiunea cercului de proprietari a depășit deja 40.000 membrii.

„Vizsla este unul dintre cei mai cunoscuți câini de vânătoare maghiari din întreaga lume. Am ales acest câine cu aspect elegant, cu mers ușor, ca si dătătoare de nume al crypto monedei noastre, deoarece exprimă valoarea pe care banii digitali o oferă investitorilor cu fler ”, a declarat Fábián Sándor nascut in Timisoara, unul dintre fondatorii Vizslei maghiare Inu., după 50 de zile de la lansarea în circulație.

Desigur, în timpul expansiunii internaționale, una dintre cele mai importante criptomonede din lume, Hotbit, a listat și maghiarul Vizsla Inu, ceea ce înseamnă că moneda lor poate fi tranzacționată acum acolo. De atunci, au urmat încă trei listări la bursă (XT.COM, Indoex, Coinsbit) și se așteaptă burse de valori și mai mari și mai serioase în următorul trimestru.

Nici dezvoltarea tehnologică nu putea lipsi, echipa și-a lansat propria piață NFT la sfârșitul lunii septembrie, unde își dorește să prospere pe segmentul imaginilor digitale, care este atât de trendy în lumea criptelor și are o cifră de afaceri zilnică de sute de miliarde de dolari, unde încă mai este loc pentru idei noi. Idei precum donația și adopția bazate pe NFT, care pot conecta și face mai transparentă relația dintre adăposturi, grădini zoologice, tropicarii și parcuri de vânătoare și adoptatorii din întreaga lume, sunt pe cale să intre în secolul XXI.

 

„Trenul tocmai a pornit, deci merită să urci. Scopul nostru este să ajungem la 100.000 de titulari până în 2022 Q2 ”, a adăugat Fábián Sándor, menționând că dacă valoarea Vizslei Inu maghiare crește dinamic, este o veste bună și pentru societatea canină maghiară. Acest lucru se datorează faptului că 10 la sută din monede sunt puse deoparte, ca să poată ajuta ulterior adăposturile de animale. Nimic nu dovedește acest lucru mai bine decât faptul că aproape 30.000 kg de alimente au fost donate în 2021 până acum. Dacă valoarea / capacitatea de piață a banilor digitali maghiari ajunge la 500 de milioane de dolari, înseamnă că 3 million dollar vor fi alocați pentru a îmbunătăți soarta câinilor unguri. O astfel de donație nu a mai fost niciodată înainte.

Informatii suplimentare:

Sándor Fábián – fondator, Hungarian Vizsla Inu (HVI)

Website:  https://vizslainu.com/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/188822129774638