Hosting platit sau hosting gratuit?

02 Nov 2018
Hosting platit sau hosting gratuit?

O data cu aparitia a numeroase oportunitati de dezvoltare a unei afaceri online, au aparut si diversi provideri de gazduire web care si-au castigat prestigiul prin munca, performanta si continua sa dezvolte servicii ireprosabile dar si altii care incearca sa ofere servicii foarte ieftine si sa combata concurenta. Analizand putin situatia, nu este chiar complicat sa va dati seama care este diferenta dintre un hosting platit si unul gratuit, mai ales daca este sa luati in considerare opiniile celor care apeleaza deja la astfel de servicii.

Nu trebuie decat sa faceti o simpla cautare pe internet si veti putea sa va faceti o idee despre cum i-a ajutat sau nu serviciile unei anumite companii.

La smart-hosting.ro gasiti intotdeauna profesionisti care sunt gata sa va ajute in orice moment, atat din punct de vedere tehnic dar si cu parari avizate despre mediul online in care va desfasurati activitatea.

Ce poate sa iti ofere un pachet de servicii de hosting gratuit?

 

Atunci cand doresti sa achizitionezi un pachet de hosting, intr-adevar, unul gratuit este la indemana, foarte atractiv si oportun. Insa, un astfel de pachet este potrivit pentru un site simplu de prezentare, un blog simplu, fara sa implice elemente foarte complexe. Intr-adevar, nu platiti nimic dar sunt de luat in considerare si beneficiile care va sunt puse la dispozitie. In cele mai multe cazuri, beneficiati de un panou de control simplu, limitat si neprofesional. Aveti o limita de stocare, uptime scazut si downtime-uri lungi, limitare drastica de resurse iar uneori nici nu puteti sa creati o baza de date. Suportul tehnic lipseste sau si daca este oferit atunci raspunsurile vin cu intarziere sau deloc. De obicei, ajungeti sa va rezolvati problemele prin intermediul unor tutoriale de pe internet sau cu ajutorul forumurilor de discutii.

Solutia de back-up nu este oferita in general, astfel ca, oricand sunteti expusi riscului de a pierde toate datele fara a avea posibilitatea sa le recuperati. Un hosting gratuit nu ofera aceeasi calitate de operabilitate ca in cazul unui hosting platit. Asadar, putem spune ca un hosting gratuit reprezinta o varianta demo a unui hosting platit si nu poate sa fie considerat nici macar un instrument de invatare pentru viitorii webmasteri deoarece nici macar nu puteti avea certitudinea ca aveti pus la dispozitie un cPanel.

La noi, orice cont de gazduire web vine cu o serie de beneficii:

  • certificat de securitate SSL gratuit
  • casute de e-mail nelimitate
  • baze de data mysql nelimitate
  • script realizare site web
  • scripturi preinstalate

Oferim servicii web inca din anul 2006 si servim zeci de mii de clineti zilnic.

Daca vrei sa ai garantia unui serviciu web de calitate, fara batai de cap, fara costuri ascunse si efectuate de oamenii bine pregatiti, te sfatuim sa apelezi la serviciile noastre.

Intra pe pagina noastra www.smart-hosting.ro si cere un sfat, o oferta cu serviciile care te intereseaza. Fie ca vorbim despre gazduire web, inregistrare domenii, server dedicat, vps-uri , certificat de securirate SSL, promovare online, realizare site web si cu siguranta vei gasi solutia si raspunsul la intrebarile tale.