Hai la pizza Mammamia cu grăbire, s-o mâncăm fără oprire

19 Oct 2020
Hai la pizza Mammamia cu grăbire, s-o mâncăm fără oprire

Pizza Mammamia te face să devii poet, să inventezi, să creezi. Asemenea chefilor de la restaurantul nostru, care se luptă în fiecare zi pentru că tu să ai parte de cea mai bună pizza care există în Iaşi, lasă-ţi imaginaţia să zburde. Te rugăm, trăieşte din plin momentul savurării a, cel mai probabil, celei mai bune pizza din Iaşi.

 Pizza de la Mammamia, rodul cunoaşterii şi pasiunii

 

Cei mai talentaţi chefi din Iaşi te aşteaptă să le fii alături la întreg procesul de creaţie. Zi de zi aceştia îşi lăsă imaginaţia să zboare pentru că tu să ai parte de o întreagă experienţă culinară. Credem că cea mai bună pizza e cea făcută cu cel mai prețios condiment, dragostea. Restaurantul nostru te invită într-un cadru select unde o oază de linişte te poate transpune pe meleaguri nebănuite, te poate face să simţi cu adevărat ceea ce înseamnă o mâncare bună, gătită cu grijă şi calm. În restaurantul Mammamia din Iași te aşteaptă un meniu complet cu mâncăruri variate, de la pizza cu peşte, până la clasica pizza cu pui.

 

 Tu vrei, noi vrem, hai să ne cunoaştem

 

Personalul restaurantului MammaMia te aşteaptă într-un cadru select cu o gamă largă de pizza. Noi nu glumim atunci când îţi spunem faptul că, cu cât eşti mai creativ, cu atât mai mult te poţi bucura de gustul domol al unei pizza. De exemplu, clienţii noştri au posibilitatea de a crea o pizză aşa cum vor ei. Adaugă maxim 8 ingrediente din lista prezenta pe site și savurează propria pizza iași. Eşti nedumerit şi pus pe gânduri? Nu e nicio problemă, personalul nostru te poate susţine în alegerea celei mai bune pizza care să îţi satisfacă nevoie culinară.  Cu zeci de feluri de pizza, restaurantul are o gamă variată şi la îndemână pentru cel mai mofturos client.

 

Te punem pe tine şi pe familia ta pe primul lor

 

În această perioadă dificilă pentru tine şi pentru umanitate, personalul restaurantului Mammamia a învăţat că prima regulă pentru satisfacerea clientului este siguranţa. Personalul nostru a fost şi este instruit in continuare pentru siguranţa ta. Toamna aceasta, un lucru este cert, este moda măştilor, iar noi le avem pentru că tu să te poţi bucura, în linişte de o masă copiasa. Cum simplă mască nu e suficient, în momentul în care vei intra în casa noastră, vei fi întâmpinat de cel mai de nădejde prieten în această perioadă, dezinfectantul. Nici distanţarea fizică nu este de ici de colo, am gândit poziţionarea meselor în aşa fel încât tu să poţi mânca în linişte, dar şi să te bucuri de cei de lângă tine, desigur, cu distanţarea cuvenită. De asemenea restaurantul nostru efectuează livrări mâncare Iași la domiciliu fără contact fizic.

 

Politica restaurantului a pus mereu igiena pe primul loc, băile de la Mammamia sunt dotate cu prosoape cu o singură folosinţă care, după ce sunt utilizate, sunt depozitate în siguranţă şi apoi spălate în aşa fel încât să rămână la fel de sensibile la atingere, dar şi sigure.

 

 

Nu te gândi, acţionează! Hai la la pizza, hai la MammaMia, să mâncăm fără bariere!